Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Punem 

  iluminatul şcolilor

  la încercare

  SchoolVision Austria,
  Austria Inferioară


  Aflaţi cum iluminatul pentru şcoli a crescut performanţele elevilor din Austria Inferioară.
  Iluminatul centrat pe elevi cu sisteme de iluminat de la Philips în şcolile din Austria Inferioară

  La şcoala elementară,
  este foarte

  important să inspirăm bucuria de a învăţa elevilor, să îi motivăm şi să îi susţinem cu blândeţe. SchoolVision este un element foarte eficient în acest sens. Are un impact pozitiv atât asupra mediului educaţional cât şi asupra comportamentului de învăţare”.

   

  - Irene Mold, Director al şcolii elementare Grafenwörth

  Iluminatul sălilor de clasă în Austria Inferioară cu soluţiile Schoolvision de la Iluminat Philips
  Iluminatul sălilor de clasă, uşor de controlat, din şcolile din Austria Inferioară cu soluţii Schoolvision de la Iluminat Philips

  Provocarea de la client

   

  Administraţia regională din Austria Inferioară afla lucruri noi despre lumină. Era curioasă în privinţa rezultatelor unui studiu efectuat de Philips în Germania care demonstrase că iluminatul sustenabil poate creşte performanţele şcolare ale elevilor. Oare se puteau obţine aceleaşi rezultate şi în Austria?

  Iluminatul dinamic cu sistemul Schoolvision de la Philips, în Austria Inferioară

  Iluminatul potrivit 


  Studiul original din Germania a revelat câteva rezultate surprinzătoare. S-a constatat că, prin intermediul anumitor scenarii de iluminat, atenţia şi concentrarea elevilor au crescut considerabil. În plus, viteza de citire a crescut cu 35% iar hiperactivitatea a scăzut cu până la 76%.

   

  Pentru a afla dacă se pot obţine aceleaşi rezultate şi în Austria, autorităţile regionale au selectat trei şcoli pentru desfăşurarea proiectului pilot. Studiul de 6 luni a implicat 98 de elevi, din trei grupe de vârstă diferite. Investigaţiile au fost efectuate de departamentul de psihiatrie şi psihoterapie pentru copii şi adolescenţi de la Landesklinikum Donauregion din Tulln, conform unor proceduri demonstrate ştiinţific.

   

  Rezultatele au fost impresionante. Constatările au confirmat rezultatele studiului desfăşurat în Germania, cu o variaţie uşoară a parametrilor individuali. S-a demonstrat că iluminatul dinamic reduce agitaţia elevilor, creşte concentrarea şi reduce numărul greşelilor. Totuşi, în cazul elevilor din Austria, a crescut gradul de înţelegere a lecturii şi nu viteza de citire. În ansamblul său, studiul a confirmat ideea că SchoolVision poate îmbunătăţi mediul de învăţare pentru copii.

   

  SchoolVision este o soluţie de iluminat revoluţionară care permite schimbarea ambianţei luminoase din clasă printr-o simplă apăsare de buton. Atmosfera de învăţare poate fi configurată în funcţie de ocazie, ajutând copiii să fie activi sau să se calmeze în funcţie de momentul din zi.

  schoolvision

  SchoolVision

  Optimizaţi mediul de învăţare. Iluminatul flexibil pentru şcoli care ajută copiii să îşi păstreze concentrarea.

  Vizualizare produs

  Echipa

  Administraţia regională din Austria Inferioară, Grafenwörth, Aspang şi Waidhofen, Austria

  Irene Mold, Director al şcolii elementare Grafenwörth

  Parteneri de proiect

  Către site-ul web

  Spitalul Universitar din Hamburg Eppendorf

  Dezvoltăm educaţia
  cu ajutorul luminii

  Cazuri similare