Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Puţină lumină conferă
  foarte mult şarm

  Bruzgaal, Universitatea din Utrecht,
  Olanda
   

  Vedeţi cum lumina a transformat un culoar de trecere într-un spaţiu de recreere incitant.
  Atmosferă relaxantă cu sisteme de iluminat de la Philips

  Negrul
  predomină în

  această încăpere. Astfel, există puţină lumină reflectată. Modulele LED folosite vor obţine un rezultat foarte bun. Putem ilumina mobilierul şi accesoriile din pereţi astfel încât să dea impresia că emit chiar ele lumina. Incitant dar şi relaxant în acelaşi timp. Dă spaţiului o personalitate specială, foarte apreciată de utilizatori”.

   

  -Randolph Meekes, consilier pentru compania Utrecht Facilities

  Atmosferă relaxantă în zonele de recreere cu sisteme de iluminat de la Philips
  Atmosferă relaxantă în zonele de recreere cu sisteme de iluminat de la Philips

  Provocarea de la client


  Bruzgaal este o rută de trecere care face legătura între două corpuri de clădire de la Universitatea din Utrecht. După ce a fost reamenajată din bibliotecă în spaţiu de întâlnire şi recreere în timpul liber, avea nevoie de un concept de iluminat care să vină în completarea noului design arhitectural. Philips a primit sarcina de a da viaţă sălii Bruzgaal.
  Iluminarea spaţiilor de recreere la Brugzaal, Universitatea din Utrecht cu sisteme de iluminat de la Philips

  Iluminatul potrivit

   

  Bruzgaal, iniţial un spaţiu de legătură între două corpuri de clădire, trece peste o rută de autobuz care desparte clădirea Van Unnik de noua bibliotecă a Universităţii din Utrecht. Cu dimensiuni de 45 pe 13 metri, spaţiul este presărat cu piese de mobilier pe care studenţii le folosesc pentru relaxare. Iluminatul acestui spaţiu trebuia să vină în completarea noii scheme de culoare, formate din negru pe pereţi, secţiuni de podea şi radiatoare cu accente de roşu şi galben pe mobilier şi pe podea.

   

  Pentru a păstra caracterul designului arhitectural, era nevoie de corpuri de iluminat invizibile care să asigure o distribuţie minimală a fasciculelor. Nou concept LED era soluţia perfectă. Am folosit benzi cu lămpi LEDline2 şi Celino pentru a crea perdele continue de lumină şi spoturi duble Fiorenza pentru iluminarea directă a mobilierului, asigurând vizibilitatea necesară pentru lectură.

   

  Ceea ce putea fi spaţiu irosit a devenit o zonă apreciată de studenţi pentru relaxare, studiu şi întâlniri. O îmbunătăţire durabilă prin iluminare.

   

  Spoturile LED, ascunse în grinzile din tavan, asigură un iluminat intens dar cu fascicul îngust, lăsând impresia că lumina vine din neant.

   

  Cazuri similare