Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  CityTouch

  trei insule, un singur sistem de iluminat

  Iluminatul porturilor,

  Tenerife, Spania

   

  Autoritatea Portuară din Santa Cruz de Tenerife administrează sistemele de iluminat de pe trei insule dintr-un singur loc cu ajutorul software-ului CityTouch.

  Portul Tenerife noaptea

  Am considerat că CityTouch
  este soluţia ideală

  pentru administrarea sistemului nostru de iluminat exterior”.
  Alee din Campusul High Tech iluminată cu sisteme de iluminat pentru exterior de la Philips care sporesc siguranţa pe timpul nopţii
  Alee din Campusul High Tech iluminată cu sisteme de iluminat pentru exterior de la Philips care sporesc siguranţa pe timpul nopţii

  Provocarea de la client

   

  Autoritatea Portuară din Santa Cruz de Tenerife administrează sistemele de iluminat de pe trei insule dintr-un singur loc cu ajutorul software-ului CityTouch. Iniţial, autoritatea portuară se confrunta cu câteva probleme: În primul rând, administrarea sistemului de iluminat de pe cele trei insule era dificilă şi consuma mult timp. În cel de-al doilea rând, doreau să îmbunătăţească utilităţile pentru turişti şi cetăţeni. În, în cele din urmă, autoritatea portuară dorea să reducă consumul de energie. CityTouch a ajutat organizaţia să depăşească toate aceste probleme.

  Podul din Campusul High Tech este iluminat imediat ce apune soarele

  Iluminatul potrivit

   

  După înlocuirea lămpilor existente cu LED-uri şi implementarea software-ului CityTouch, Autoritatea Portuară a realizat economii de 81%. Acum pot gestiona lămpile de pe toate cele trei insule de la computer – indiferent unde ar fi. Autoritatea Portuară se bucură de asemenea şi de flexibilitatea de adaptare individuală a nivelurilor de lumină din fiecare port. Şi, în cele din urmă, nu mai este nevoie să trimită echipe de reparaţii pe teren – lămpile trimit automat un e-mail către persoanele competente în cazul în care au nevoie de reparaţii.

  CityTouch este o platformă software pentru iluminatul de exterior. Permite operatorilor să monitorizeze şi să gestioneze sistemul de iluminat public exterior. De asemenea, pot stoca, vizualiza şi analiza informaţiile istorice privind performanţa corpurilor de iluminat.

   

  Vizualizaţi sistemul

  Cazuri similare