Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Străzi mai sigure

  Orford, Warrington, Marea Britanie

   

  Aflaţi cum a devenit Orford un loc mai primitor pe timpul nopţii cu ajutorul iluminatului stradal.

  Stradă iluminată frumos în Orford, Marea Britanie cu ajutorul sistemelor de iluminat stradal de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Consiliul municipal din Warrington Borough dorea să transforme Orford. Scopul era să îmbunătăţească atmosfera pe Festival Avenue şi pe străzile adiacente cu ajutorul unor corpuri de iluminat noi care să amelioreze ambianţa pe timpul nopţii. Oare putea Philips să furnizeze o soluţie de iluminat potrivită care să fie şi economică în acelaşi timp?

  Sistemul de iluminat de la Philips iluminează eficient o stradă din Orford, Marea Britanie

  Consiliul municipal din Warrington Borough
  s-a angajat să

  reducă amprenta de carbon prin instalarea unui sistem de iluminat economic şi cu nevoi de întreţinere mici, respectând în acelaşi timp nevoile diverse privind mediul şi localnicii. Schema de iluminat de la Philips ne-a oferit soluţia perfectă pentru satisfacerea nevoilor localnicilor."

  Iluminatul potrivit

   

  "Proiectul avea mai multe obiective cheie. Consiliul municipal nu dorea să îmbunătăţească doar vizibilitatea pe timpul nopţii, dorea ca lămpile noi să întrunească şi obiectivele privind eficienţa energetică. Pentru atingerea acestor obiecte, am experimentat cu o combinaţie de corpuri de iluminat cu LED şi de lămpi CosmoPolis. După ce am testat mai multe temperaturi de culoare diferite, am putut crea mediul optim pe timp de noapte pentru localnici.

   

  Noul sistem de iluminat s-a bazat pe corpurile de iluminat SpeedStar şi Mini Iridium. Deoarece gama SpeedStar are trei temperaturi de culoare disponibile, poate fi o soluţie flexibilă pentru iluminatul zonelor urbane. Conceptul modular permite creşterea treptată a numărului de LED-uri, pentru a obţine niveluri de luminozitate specifice.

   

  Noile corpuri de iluminat din Orford sunt controlate cu ajutorul sistemului de administrare a iluminatului stradal Starsense. De asemenea, sistemul permite consiliului să monitorizeze, să controleze, să măsoare şi să diagnosticheze în manieră economică corpurile de iluminat. În consecinţă, costurile sunt reduse datorită profilului pre-programat de reglare a intensităţii luminoase. "

  Orford a devenit un loc mai primitor pe timpul nopţii cu ajutorul noului sistem de iluminat stradal. Lumina puternică şi curată dă un aer mai sigur şi mai primitor zonei. Mai mult, noile lămpi consumă cu 60% mai puţină energie.

  Cazuri similare