Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Străzi mai sigure

  tot anul

  Holbæk,
  Danemarca


  Descoperiţi cum îmbunătăţeşte Holbæk calitatea vieţii economisind bani cu un sistem de iluminat stradal modern
  Iluminatul de exterior cu LED de la Philips pentru străzile din Holbaek, Danemarca

  Putem reduce sau mări
  oricând

     

  nivelul luminos al fiecărui corp de iluminat, asigurând cel mai mare grad de siguranţă în trafic şi pentru cetăţeni”.

   

  - Inginerul Erik Knudsen, Trafic şi Utilităţi, Municipalitatea din Holbæk

  Stradă din Holbaek iluminată cu sisteme de la Iluminat Philips

  Provocarea de la client

   

  Pentru renovarea sistemului de iluminat stradal, municipalitatea din Holbaek a dorit să reducă radical consumul de energie. După ce au analizat mai multe opţiuni, şi-au dat seama că iluminatul de la Philips oferea mult mai mult, inclusiv numeroase posibilităţi de a economisi bani şi de a ameliora viaţa localnicilor.

  Iluminatul potrivit

  Holbaek a solicitat o soluţie inteligentă benefică pentru toţi cei 69.000 de locuitori ai săi, indiferent dacă se aflau în zona rurală sau în centrul oraşului. Inginerul Erik Knudsen a explicat: „Pentru început, grija noastră principală erau economiile cu energia. Totuşi, am înţeles repede că monitorizarea şi controlul luminilor erau la fel de importante în ceea ce priveşte costurile operaţionale, siguranţa traficului şi securitatea locuitorilor”.

   

  Corpurile de iluminat stradal de la Philips au fost prima parte a puzzle-ului. Municipalitatea a ales să instaleze 9.000 de lanterne Copenhagen LED răspândite peste tot în oraş. Acestea sporesc senzaţia de confort datorită luminii lor puternice şi curate care asigură şi o bună vizibilitate pentru şoferi.

   

  La final, a fost instalat software-ul CityTouch de la Philips pentru o gestionare uşoară a sistemului de iluminat. CityTouch comunică cu reţeaua de iluminat prin intermediul unei interfeţe web, astfel că fiecare corp de iluminat poate fi monitorizat şi controlat oricând, individual. Controlul atent al luminilor ajută oraşul să elimine risipa inutilă de energie şi să se asigure că străzile sunt iluminate în siguranţă pe timpul nopţii. În plus, monitorizarea inteligentă permite oraşului Holbaek să optimizeze lucrările de întreţinere, ceea ce înseamnă străzi mai sigure, tot timpul anului.


  Noul sistem de iluminat urban este doar la câteva străzi distanţă, după spusele Inginerului Erik Knudsen: „Consumul total de energie este redus cu cel puţin 75% şi, cum electricitatea reprezintă două treimi din costurile totale de iluminat, ne aşteptăm la economii foarte mari”.

  • Smartform LED BBS460
   Smartform LED BBS460
   Reflectând tendinţa Philips către soluţii simple, durabile, produsele SmartForm încastrate sunt acum disponibile cu tehnologie LED în interior. Proiectată pentru montaj pe o gamă l...
  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Atunci când e vorba de iluminatul unui spaţiu de birouri cu aparate de iluminat cu LED, oamenii doresc în general să investească în sustenabilitate cu condiţia recuperării investiţ...

  CityTouch

  CityTouch este o platformă software pentru iluminatul de exterior. Permite operatorilor să monitorizeze şi să gestioneze sistemul de iluminat public exterior. De asemenea, pot stoca, vizualiza şi analiza informaţiile istorice privind performanţa corpurilor de iluminat.

  Vizualizaţi sistemul

  O viaţă mai bună
  pentru localnici

  Echipa

  Municipalitatea din Holbæk, Danemarca

  Client

  Moe A/S

  Inginer consultant

  SEAS-NVE

  Antreprenor

  Cazuri similare