Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Vizibilitate sporită,

  cheltuieli mai mici

  Palencia,

  Spania

   

  Descoperiţi cu a reuşit un oraş să crească confortul şi să reducă costurile de întreţinere, consumul de energie şi emisiile de C02.

  Străzile din Palencia iluminate în noapte

  Intelligentcity este o soluţie de iluminat

  inovatoare care poate optimiza iluminatul public în ceea ce priveşte confortul, securitatea, eficienţa energetică şi reducerea costurilor de întreţinere".
  Un bărbat şi un copil jucând cărţi pe o stradă din Palencia iluminată de Iluminat Philips
  Oameni mergând pe străzile din Palencia noaptea sub lumina proiectată de sistemele de iluminat de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Reţeaua de iluminat stradal din Palencia era costisitoare şi ineficientă, asigurând o redare slabă a culorii şi generând emisii excesive de C02. Totuşi, chiar dacă reţeaua împovăra financiar oraşul, consiliul orăşenesc nu avea bugetul necesar pentru a renova cele 11.000 de lămpi stradale.

  Philips a iluminat oraşul Palencia

  Iluminatul potrivit 

   

  În căutarea unei soluţii accesibile, Consiliul orăşenesc din Palencia a dorit să renoveze sistemul de iluminat public cu ajutorul unei companii Energy Service Company (ESCO), Clece. Dacă ESCO asigura fondurile iniţiale necesare pentru modernizare, Palencia putea rambursa investiţia din economiile asigurate de noul sistem de iluminat.

   

  În etapa iniţială a renovării, au fost instalate 3.139 de corpuri de iluminat. În urma alegerii unor soluţii economice, pe străzile şi bulevardele principale ale oraşului au fost montate lămpi Luma LED, în zonele rezidenţiale au fost instalate lămpi Selenium LED iar în cartierul vechi al oraşului au fost instalate lămpi Villa LED. Corpurile de iluminat au fost conectate cu noduri de control Starsense RF la software-ul CityTouch care permitea controlul la distanţă al sistemului de iluminat în funcţie de zonă.

   

  Diferenţa este ca de la zi la noapte. Consumul redus de energie aduce consiliului beneficii economice şi ecologice enorme deoarece poate controla cu uşurinţă nivelurile de lumină din zonele diferite cu ajutorul aplicaţiei CityTouch. Noile corpuri de iluminat emit o lumină de calitate superioară cu o redare excelentă a culorii, sporind siguranţa şi confortul. În consecinţă, calitatea vieţii în Palencia s-a ameliorat considerabil atât pentru vizitatori, cât şi pentru localnici.

  CityTouch

  CityTouch

  Aduce oraşul la viaţă. Controlul flexibil, dinamic şi operarea uşoară a sistemului de iluminat orăşenesc.

  Vizualizare produs

  Modernizarea

  atmosferei

  oraşului

  Echipa

  Municipalitatea din Palencia

  Client

  Raquel López

  Lideri de proiect - Philips

  Gabriel Rubí

  Lideri de proiect - Consiliul orăşenesc din Palencia

  Jaime Pontigo

  Lideri de proiect - Clece

  Cazuri similare