Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Plimbări luminoase

  până la muncă

  Campusul High Tech,

  Olanda

   

  Aflaţi cum face lumina ca deplasările la Campusul High Tech să fie mai sigure.

  Podul din Campusul High Tech iluminat eficient cu sisteme de iluminat pentru exterior de la Philips

  Campusul High Tech Eindhoven este
  un concept global.

  Philips şi alte companii desfăşoară studii revoluţionare şi dezvoltă noi produse şi tehnologii aici".
  Alee din Campusul High Tech iluminată cu sisteme de iluminat pentru exterior de la Philips care sporesc siguranţa pe timpul nopţii
  Podul din Campusul High Tech este iluminat imediat ce apune soarele

  Provocarea de la client

   

  Campusul High Tech este un centru de inovaţie faimos în întreaga lume. Este o comunitate de companii inovatoare axate pe tehnologie, cu 10.000 de angajaţi din domenii foarte variate. Fiind fondatorul acestui mic oraş, Philips a profitat de oportunitatea de a oferi o întâmpinare călduroasă prin lumină.

  Iluminatul potrivit

   

  Cu peste 15 km de alei pietonale şi benzi pentru biciclişti, şi două poduri peste lac, campusul avea nevoie de un sistem de iluminat pentru orientare.

   

  Totuşi, pentru acest proiect special, sistemele de iluminat exterior normale de pe piaţă nu erau potrivite. Philips a creat instalaţii de iluminat personalizate care rulează de-a lungul podurilor, dotate cu 12 LED-uri de mare putere Luxeon. Lumina acestor corpuri de iluminat este reflectată pe pereţii laterali şi învelişul sintetic al podurilor, îmbunătăţind vizibilitatea pentru pietoni cu un efect simultan de lumină extraordinar.

   

  De-a lungul aleilor pietonale şi al benzilor pentru biciclete, Philips a adăugat un alt sistem de iluminat nocturn personalizat, denumit „Paddenstoel” (taburet pentru alee). Fiecare lampă de noapte se află la 30 cm deasupra solului pe marginile aleilor şi este dotată cu Luxeon LED, reflectând lumina în joc pe sol pe o distanţă de 15 m fiecare.

   

  În total au fost montate 400 de taburete pentru alee pe aleile pietonale şi benzile pentru biciclete. Cu lămpile de noapte montate, angajaţii se pot deplasa către şi din campus într-o atmosferă de siguranţă şi confort.

  Cazuri similare