Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Drumuri mai sigure

  de acum înainte

  Autostrada A5
  Tamworth, Marea Britanie

   

  Aflaţi cum sistemele de iluminat stradal cu LED sporesc siguranţa acestei autostrăzi aglomerate pentru şoferi.

  LED-urile Philips aduc prosperitatea în Da Nang - iluminarea unui dragon

  Instalaţia Philips
  SpeedStar

  de pe drumul ocolitor A5 Tamworth garantează faptul că lumina albă, puternică a tuturor corpurilor de iluminat este proiectată pe autostradă, cu un consum de energie redus, o siguranţă sporită în trafic pentru şoferi şi o reducere semnificativă a poluării luminoase".

   

  -Roy Cupples, Director Proiectare sisteme electrice, Amey.

  Provocarea de la client

   

  Toate autorităţile publice doresc să aibă drumuri avansate - problema apare atunci când acestea trebuie iluminate în siguranţă, fără a risipi resursele financiare ale oraşului. Agenţia pentru autostrăzi din Marea Britanie, împreună cu antreprenorii Amey, a contactat compania Philips pentru a găsi o soluţie pentru iluminatul în siguranţă al acestei autostrăzi aglomerate şi reducerea simultană a costurilor.

  Autostrada A5, Tamworth iluminată cu sisteme LED de la Philips

  Iluminatul potrivit 

   

  "A5 Tamworth este o autostradă aglomerată folosită de şoferi pentru a traversa regiunea West Midlands. Îmbunătăţirea iluminatului pe această porţiune de drum ar însemna deplasări mai sigure şi mai confortabile pentru mii de şoferi, în fiecare zi. Cu toate acestea, pentru că eficienţa energetică este un punct din ce în ce mai pregnant pe agenda consiliilor din Marea Britanie, era important să găsim o soluţie care să reducă consumul de energie fără să dăuneze însă standardelor privind iluminatul.


  Iluminatul stradal cu LED ne-a sărit în ajutor. De-a lungul drumului au fost instalate corpuri de iluminat SpeedStar care emit o lumină albă clară fără efectele de orbire ale sistemelor de iluminat vechi. Testele arată că lumina albă creşte vizibilitatea pentru şoferi, aceştia putând detecta mai uşor mişcarea, având astfel mai mult timp la dispoziţie pentru a opri în cazul în care întâlnesc un obstacol.


  Dar puterea tehnologiei LED nu se opreşte aici. Consumul redus de energie al copurilor SpeedStar echivalează cu o reducere de până la 70% a costurilor operaţionale, şi cu o reducere cu 47,4 tone anual a emisiilor de CO₂ . În plus, durabilitatea şi longevitatea corpurilor de iluminat SpeedStar va înjumătăţi numărul lucrărilor de întreţinere".

  Cazuri similare