Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Ambianţă
  demnă de aplauze

  Sala de concerte,
  Bad Salzuflen, Germania

     

  Aflaţi cum iluminatul insuflă viaţă nouă într-o sală de concerte din anii 1960.
  Iluminarea eficientă a Sălii de concerte cu efecte vizuale uimitoare datorită sistemelor de iluminat pentru tavan de la Philips

  Renovarea 
  sălii de concerte 

  adoptarea tehnologiei cu LED demonstrează că clădirile protejate pot fi modificate în manieră economică astfel încât să satisfacă cerinţele lumii contemporane”.

   

  - Rolf Oberweis, Director adjunct şi Şef de lucrări, Consiliul Bad Salzuflen

  Lucrările de artă arată splendid sub iluminatul pentru divertisment de la Philips
  Candelabrul din Sala de concerte, Germania cu lămpi Philips

  Provocarea de la client


  Atunci când Sala de concerte Bad Salfluzen a primit statutul de clădire protejată în 2005, avea nevoie de o renovare a sistemului de iluminat. Chiar dacă era un exemplu sclipitor al arhitecturii anilor 1960, corpurile sale de iluminat vechi nu se conformau reglementărilor. Putea oare Philips să refacă sistemul de iluminat de la zero şi să păstreze în acelaşi timp splendoarea locaţiei?
  Candelabrele creează o atmosferă luxoasă datorită sistemului de iluminat pentru candelabre de la Philips

  Iluminatul potrivit

   

  Sala de concerte Bad Salzuflen găzduieşte numeroase reprezentaţii de excepţie. Având o capacitate de peste 1.200 de locuri, este cea mai mare locaţie de acest gen din regiune, fiind deseori folosită de posturile de radio pentru înregistrarea concertelor. Cum era nevoie să fie înlocuite mii de lămpi, factorii de decizie ai locaţiei doreau să găsească o soluţie economică.

   

  Noutăţile privind tehnologia LED au fost un motiv de mare bucurie. Am instalat în total 2.200 de becuri LED în întreaga sală, creând astfel o strălucire extravagantă şi fascinantă. Plafonul a fost dotat cu lămpi cu durată mare de viaţă MASTER LEDbulb (8 W) care sunt extrem de longevive şi facilitează economii pe termen lung. Pentru candelabre, fiecare set de 350 de becuri cu halogen a fost înlocuit cu lămpi Novallure LED care generează efecte sclipitoare, aurii. În foaier, am folosit lămpi Spot LED pentru iluminarea unei sculpturi cu elemente multiple de pe perete. Nemaiavând radiaţia de unde infraroşii şi ultraviolete, strălucirea LED-urilor este ideală pentru reliefarea lucrărilor de artă.

   

  Au fost aduse îmbunătăţiri suplimentare şi exteriorului clădirii. LED-urile LEDline2 au fost conectate la sistemul de comandă DMX care permite conectarea corpurilor de iluminat al faţadei la sistemul de iluminat al fântânii. Astfel, efectele de iluminat integrate creează un spectacol coreografic minunat. În vestibul, luminile CitySpirit cu reglarea intensităţii luminoase asigură o vizibilitate clară pentru vizitatori şi completează arhitectura clădirii. La exterior, lămpile economice de sol DecoScene pun arborii recent plantaţi în cea mai bună lumină. Această modernizare îmbină perfect arhitectura vintage şi inovaţiile iluminatului modern.

   

  Sistemul de iluminat actualizat a redus consumul de energie cu 23.000 kilowaţi-ore, şi emisiile de C02 cu 14 tone pe an. Luminile sunt acum în conformitate cu toate reglementările iar economiile generate de consumul de electricitate şi întreţinere se ridică la 25.000 Euro pe an.

  • CitySpirit Street LED
   CitySpirit Street LED
   Multe autorităţi municipale se bucură de avantajele iluminatului modern de exterior – confort, siguranţă şi securitate crescute, făcând cartierele mai atractive şi sporind senzaţia...

  Ambianţă
  demnă de aplauze

  Cazuri similare