Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  O valoare

  inestimabilă

  Muzeul Militar Naţional, Soesterberg, NL

   

  Vedeţi cu sunt luate imediat măsurile corective în cazul în care intervine o problemă privind iluminatul.

  Prezentare generală video a muzeului de Marcus Kingma

  Noi suntem povestitorii.

  Iar lumina are o valoare

  inestimabilă în acest proces”.

   

  - Mark de Jong, Kossmann.dejong

  În timpul vizitei, Foto Muzeul Militar Naţional, Kossmann.Dejong
  /content/dam/b2b-li/en_AA/Experience/cases/national-military-museum/thema_1_2__kossmanndejong_224x251.jpg

  Provocarea de la client

   

  Consorţiul Heijmans a câştigat contractul de construcţie şi proiectare a acestui muzeu. De asemenea, consorţiul a trebuit să facă o ofertă privind finanţarea, întreţinerea şi operarea muzeului pe o perioadă de 25 de ani.

  Sală de muzeu, Foto Muzeul Militar Naţional, Anne Reitsma

  Iluminatul potrivit

   

  Mark De Jong a trebuit să se gândească mult şi îndelung la această sală imensă, cu o înălţime de 13 metri, care găzduieşte o colecţie amplă de obiecte de seamă din istoria militară a Olandei, inclusiv avioane de luptă, elicoptere şi tancuri. „Cu GentleSpace cu sistem de comandă pentru lumina naturală, am avut siguranţa că sala beneficiază constant de suficientă lumină. Acest corp de iluminat cu LED pătrat se potriveşte foarte bine cu grila pentru tavan cu pătrate din structura plafonului.


  În secţiunea centrală a muzeului, povestea armatei şi a forţelor aeriene este prezentată în şapte zone tematice diferite. „Pentru a conferi fiecărei zone un aspect total diferit, am folosit şi aici spoturile Selecon”, declară Jong. Aceste spoturi RGBW fac posibilă crearea nu numai a culorilor luminoase, ci şi a nuanţelor de pastel.


  „Pentru efecte speciale, cum ar fi clipirile intermitente sau reglarea rapidă a intensităţii luminoase, Philips a dezvoltat un spot particularizat StyliD Zoom pentru noi. Acest spot a fost încorporat în sistemul de comandă DMX - ca la teatru - şi a fost programat pentru câteva scene”.


  În jurul muzeului, Philips a instalat o lumină albă atrăgătoare cu re redare bună a culorii în parcare şi pe rutele principale pentru pietoni până la muzeu, cu LED-uri UrbanStar.


  Muzeul foloseşte sistemul de comandă Dynalight pentru gestionarea iluminatului. Comunicarea fără fir pe două căi cu toate sursele de lumină face posibilă administrarea continuă a iluminatului de pe ecranul unui computer central. Măsurile corective sunt luate imediat în cazul în care intervine o problemă. Heijmans poate avea încredere că această „coloană vertebrală” poate susţine iluminatul întregului muzeu în următorii 25 de ani.

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2
   Prin introducerea corpului de iluminat cu LED GentleSpace în 2011, Philips a progresat în domeniul iluminatului industrial, asigurând o reducere uriaşă a consumului de curent, o du...

  Cazuri similare