Aducem fiabilitatea modernă în
decorul tradiţional
deoarece aici a fost instalată pentru prima dată tehnologia LED într-un mediu cultural”.
-Madeleine Sjöstedt, Comisarul oraşului Stockholm pentru cultură şi proprietăţi imobiliare
Primăria din Stockholm face parte din tezaurul naţional al Suediei. Secţiunea cu Galeria prinţului, folosită pentru recepţiile civice din oraş, este luminată cu candelabre din anii 1920 şi lămpi cu console de perete. Poate găsi Philips un înlocuitor economic pentru lacomele becuri cu incandescenţă?
Corpurile de iluminat din Galeria prinţului sunt integrate în atmosfera tradiţională. Corpurile de iluminat originale sunt proiectate special pentru a scoate în evidenţă ceea ce în anii 1920 ar fi reprezentat culmea tehnologiei. Cu toate acestea, în septembrie 2009, UE a interzis becurile cu incandescenţă. Primăria a fost nevoită să găsească un înlocuitor cu un aspect similar becurilor de candelabru şi care să producă aceleaşi efecte vizuale.
Novallure LED a fost soluţia ideală. Lămpile LED cu reglarea intensităţii luminoase au fost concepute pentru a crea aceeaşi ambianţă caldă ca şi becurile tradiţionale de candelabru. Se montează fără probleme în aceleaşi armături şi emit proiectează lumina către prismele din sticlă ale candelabrului.
Au fost montate în total 126 de becuri Novallure LED în candelabrele din sticlă şi lămpile cu consolă de perete. Pe lângă faptul că noile lămpi nu schimbă aerul de lux tradiţional al galeriei, ele sunt economice şi reduc costurile cu întreţinerea. După introducerea tehnologiei LED în Galeria prinţului, consumul de energie a scăzut cu 20.000 kWh pe an - ceea ce înseamnă o reducere cu 92,5%.
Candelabrele dotate cu corpuri de iluminat cu LED au o durată de viaţă de 20 de ori mai mare decât în cazul becurilor anterioare. Acest lucru înseamnă că noile becuri trebuie schimbate la intervale de patru sau cinci ani.
Client
Proiectare sistem de iluminat