Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Arta

  iluminatului cu LED

  Eastwards Prospectus,

  Bucharest

   

  Creată în 2014, Eastwards Prospectus este una dintre puținele galerii de artă contemporane care își prezintă cu mândrie activitatea pe piața internatioanala de artă.

  Interior

  O galerie de artă

  este o experiență

  care trebuie să fie memorabilă. Majoritatea picturilor și a sculpturilor sunt sensibile la lumină, iar vizitatorii trebuie să le admire și să le aprecieze în detaliu. Philips Lighting a înțeles lumina ca parte a viziunii noastre.”

   

  - Andrei Breahna, Cultural Manager, Art Dealer and Art Collector, Founder of EASTWARDS PROSPECTUS.

  Interior 2
  Interior 3

  Provocarea clientului

   

  Designul Eastwards Prospectus este aliniat cu standardele internationale ale galeriilor de arta. Clientul a dorit o schimbare a iluminatului pentru a crea o zona de socializare si de relaxare care sa transmita emotia lucrarilor de arta prezentate. Sistemul de iluminat a trebuit sa fie parte a designului stilizat si sa ofere o experienta memorabila pasionatilor de arta. Solutia pentru toate aceste intrebari a fost iluminatul cu LED.

  Exterior

  Iluminatul potrivit


  Pentru exterior, interior si iluminatul treptelor cinematografului a fost folosit sistemul Ilti LUCE pentru a oferi un consum redus de energie, o performanță ridicată de iluminat și pentru a crea o atmosferă sigura si caldă. Pentru cele opt spații de cinema am folosit un sistem flexibil și elegant, care se potrivește perfect designului general: controale Dynalite. Acest sistem creează o ambianță primitoare și potriveste diferite scenarii de iluminat - un "mood" personalizat pentru fiecare film.

  StyliD oferă o atmosferă modernă și îmbunătățește efecte de iluminare ale brandului într-un mod plin de culoare. Acesta a fost folosit pentru iluminatul interior, creând o atmosferă de excepție, cu fiecare pas pe care il faci.

  Pentru a crea o ambianță prietenoasa și un efect de iluminare naturală, CoreLine Downlight a fost integrat cu succes în design. Acesta oferă un consum redus de energie și o atmosferă fresh care creează experiențe de cumpărături moderne pentru toți clienții.

  Cazuri similare