Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Susţinem un

  mediu sănătos

  Centrul de distribuţie şi depozitare Unilever,
  Prologis Park Piotrkow, Polonia

   

  Aflaţi cum iluminatul cu LED pentru depozite asigură un mediu mai curat

   

  Sistemele de comandă de la Philips în depozitul Unilever din Prologis
  Depozitul Unilever din Prologis foloseşte iluminatul ambiental economic de la Philips

    Acest proiect este şi
  un pas înainte

  în direcţia stabilită de proiectul „Viaţă sustenabilă”, organizat de Unilever, prin care compania noastră s-a angajat să reducă impactul propriu asupra mediului natural".

   

  - Mateusz Mikołajczyk, Specialist Junior în Logistică, Unilever

  Provocarea de la client

   

  Prologis este o forţă de vârf în afacerile imobiliare industriale. Cu peste 15 ani de experienţă în domeniu, domină piaţa liderilor şi administratorilor de depozite. Compania a dorit să crească sustenabilitatea chiriaşului său din parc, Unilever. Putea fi oare de ajutor iluminatul economic?

  Iluminatul potrivit 


  Strategia „viaţă sustenabilă”, dezvoltată de Unilever, a evidenţiat câteva obiective pentru dezvoltarea centrului. Iluminatul trebuia să asigure nivelul reglementat prin normative, creând un mediu de lucru productiv şi sporind atractivitatea zonei. De asemenea, trebuia să îndeplinească cerinţe specifice privind întreţinerea şi consumul de energie.


  Philips a început cu un audit de evaluare a sistemului de iluminat curent. A reieşit că, prin modernizarea surselor de lumină, puteam reduce numărul total de corpuri de iluminat necesare. Becurile fluorescente T8 au fost înlocuite cu T5 mai eficiente. În consecinţă, numărul total de corpuri de iluminat a fost redus de la 2.136 la 1.674. Noile lămpi creează o ambianţă de lucru optimă, cu o lumină puternică şi curată.


  Noul sistem este controlat de un sistem de iluminat inteligent care reglează intensitatea becurilor în funcţie de cantitatea de lumină naturală disponibilă. În acest fel scad costurile, deoarece lumina artificială nu este risipită. În plus, reducerea numărului de corpuri de iluminat înseamnă că Prologis va investi timp şi bani mai puţin în întreţinere.

  Economiile totale de energie generate de noul sistem de iluminat al depozitului sunt de aproximativ 40% pe an. Este echivalentul a 219.000 tone de C02. Datorită economiilor realizate cu noul sistem, investiţia va fi recuperată în patru ani.

  • MASTER TL5 Eco Eficiență inaltă
   MASTER TL5 Eco Eficiență inaltă
   Această lampă TL5 extrem de eficientă (diametru tub 16 mm) reduce considerabil consumul de energie prin înlocuirea simplă a fiecărei lămpi în parte. Lampa L5 HE Eco asigură o menţi...

  Ajutăm 
  mediul

  Echipa

  Prologis

  Client

  Centrul de distribuţie şi depozitare Unilever

  Locaţie

  Cazuri similare