Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Un spaţiu gigant

  devine sustenabil

  Centrul de distribuţie Lidl,
  Heerenven, Olanda


  Aflaţi cum iluminatul cu LED pentru depozite transformă Centrul de distribuţie Lidl într-un exemplu sclipitor de sustenabilitate
  Oameni asistând la o prezentare la depozitul Centrului de distribuţie Lidl iluminat cu soluţii de la Iluminat Philips.

  Centrul de distribuţie
  reflectă tot ce este

  mai important pentru Lidl: sustenabilitate, eficienţă, logistică şi echipamente de ultimă generaţie. Am reuşit să construim cel mai sustenabil centru de distribuţie din Olanda”.

   

  - Séverine van Tuyll van Serooskerken, Reprezentant de presă Lidl Olanda

  Oamenii sunt uimiţi de iluminatul sustenabil din depozitul Centrului de distribuţie Lidl.

  Provocarea de la client

   

  Lidl este unul dintre cele mai mari magazine de produse alimentare de consum din Europa. În Heereven, compania a deschis un nou centru de distribuţie, cu o suprafaţă de 46.000 m2. Philips şi-a asumat sarcina de furnizare a unui sistem de iluminat ecologic care să ajute Lidl să stabilească noi standarde de sustenabilitate.

  Iluminatul potrivit


  Centrul de distribuţie Lidl este pe primul loc privind construcţiile sustenabile. Clădirea fără gaze foloseşte un sistem de stocare a energiei termice care extrage căldura direct din sol. De asemenea, foloseşte agenţi de refrigerare ecologici pentru a răci şi a congela produsele. În plus, geamurile triple şi izolaţia minimizează pierderile de căldură, sporind eficienţa energetică a clădirii.

   

  Pentru a merge până la capăt, aveau nevoie de un iluminat sustenabil revoluţionar. Centrul de distribuţie a fost dotat cu Philips Maxos LED Industry care creează o atmosferă luminoasă şi primitoare. În plus, clădirea a fost echipată cu sisteme de comandă care folosesc senzori de prezenţă pentru a stinge luminile atunci când încăperile sunt goale. De asemenea, a fost încorporat un sistem de reglare a intensităţii luminoase în funcţie de lumina naturală care ajustează lămpile în funcţie de cantitatea de lumină naturală care intră în clădire.


  Lămpile economice şi sistemele de comandă inteligente asigură economii de energie de 45% pe an în comparaţie cu benzile fluorescente tradiţionale. Noul sistem de iluminat a facilitat crearea celui mai sustenabil centru de distribuţie din Olanda.


  În parte şi datorită iluminatului economic, centrul de distribuţie Lidl a primit un certificat BREEAM-NL de 4 stele pentru sustenabilitate. Este prima clădire de acest fel care primeşte această acreditare impresionantă.

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Clienţii din sectoarele industrial şi comercial caută soluţii pentru iluminatul general cu o recuperare justificabilă a investiției, care să îndeplinească totodată normele relevant...

  Creăm confortul
  cu ajutorul luminii

  Echipa

  Lidl Olanda

  Client

  Cazuri similare