Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminatul pentru depozite

  Scoatem depozitarea
  din umbră
   

  Depozitul Axro,
  Hamburg, Germania

  Aflaţi cum a reuşit Axro să îmbunătăţească condiţiile de lucru şi să reducă costurile operaţionale cu ajutorul iluminatului.
  Noua soluţie de iluminat controlat cu LED generează economii semnificative pentru compania de logistică AXRO din Hamburg

  Depozitul nostru adăposteşte   peste 6.000

  de produse de consum. Din acest motiv, avem nevoie de eficienţă – până şi de un iluminat eficient. Am optat pentru iluminatul cu LED din numeroase motive iar produsele Maxos LED au constituit o soluţie de iluminat extrem de eficientă energetic şi flexibilă."

   

  -Steffen Genz, Manager de proiect AXRO GmbH

  Iluminatul cu LED de înălţimi mari şi cele mai bune controlere pentru iluminat de la Philips
  Depozit iluminat cu sisteme de iluminat industrial de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Sistemul de iluminat învechit al Axro se confrunta cu mai multe probleme. Accesul la spaţiile de depozitare superioare era împiedicat de corpurile de iluminat suspendate care se defectau deseori la ridicarea paleţilor.

   

  În plus, lumina slabă în unele porţiuni ale depozitului îngreuna citirea etichetelor de pe colete. Axro trebuia de asemenea să reducă emisiile de C02 pentru a putea beneficia de subvenţii de la autorităţile din Hamburg. Renovarea sistemului de iluminat a venit la timp.

  Iluminatul cu LED de înălţimi mari şi cele mai bune controlere pentru iluminat de la Philips

  Iluminatul potrivit 

   

  Axro este un agent de desfacere cu amănuntul şi un distribuitor specializat care oferă soluţii profesionale pentru dispozitive de marcă, consumabile precum cerneala şi tonerul şi piese de schimb de origine. Sistemul de iluminat vechi de 20 de ani cu lămpi fluorescente suspendate a fost înlocuit cu Maxos LED.

   

  Noile corpuri de iluminat au fost amplasate direct pe plafon, eliminând astfel problema deteriorării lămpilor în urma impactului cu paleţii de pe rafturile de sus. În plus, vizibilitatea în depozit a crescut semnificativ datorită lămpilor noi şi puternice. Schimbările înseamnă reducerea numărului de colete deteriorate şi citirea mai uşoară a etichetelor. Tehnologia LED a uşurat munca şi în alte segmente ale afacerii. La intrarea rampelor de încărcare au fost montate lămpi robuste Pacific LED, rezistente la umezeală, iar la exterior au fost prevăzute corpuri de iluminat Luma care asigură un iluminat uniform, anti-orbire.

   

  În consecinţă, şoferii au acum o vizibilitate mai bună la încărcare şi descărcare. Condiţiile de lucru în spaţiile de birouri s-au îmbunătăţit şi ele datorită luminii curate şi calde a corpurilor de iluminat PowerBalance. Mai mult, au fost instalate sisteme de comandă Occuswitch DALI şi Dynalite care permit reglarea iluminatului indiferent de locaţie în funcţie de prezenţă şi de cantitatea de lumină naturală existentă. Beneficiile sunt cât se poate de evidente. Noul sistem de iluminat nu numai că asigură o vizibilitate sporită pentru angajaţi, el a redus şi costurile operaţionale suportate de companie – noul sistem are un consum de energie mai mic cu două treimi decât cel vechi iar Axro economiseşte peste 1.000 euro în fiecare lună.

   

  Chiar mai mult de atât, emisiile de C02 au scăzut cu 79%, Axro putând atinge astfel obiectivele de protecţie a mediului. În ultimul rând, durata de utilizare prelungită a noilor corpuri de iluminat înseamnă că angajaţii nu trebuie să îşi mai facă griji cu privire la întreţinerea corpurilor de plafon pentru următorii 15-20 de ani.

   

  Noul sistem de iluminat a redus costurile cu energia cu 67%, adică cu 1000 euro lunar. 37% din aceste economii se datorează sistemelor de comandă. În plus, noile lămpi vor asigura 50.000 ore de iluminat, comparativ cu cele 8.000 de ore asigurate de sistemul anterior.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Atunci când e vorba de iluminatul unui spaţiu de birouri cu aparate de iluminat cu LED, oamenii doresc în general să investească în sustenabilitate cu condiţia recuperării investiţ...
  • Maxos LED
   Maxos LED
   Clienţii din sectoarele industrial şi comercial caută soluţii pentru iluminatul general cu o recuperare justificabilă a investiției, care să îndeplinească totodată normele relevant...
  • Pacific LED WT460C
   Pacific LED WT460C
   Dacă doriţi să economisiţi energie şi în acelaşi timp să cultivaţi o imagine ecologică, atunci iluminatul cu LED vi se potriveşte. Cu o construcţie complet nouă, un sistem optic fo...

  Cazuri similare