Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Viața la birou cu
  iluminatul inteligent

   

  Download case study

  The Edge, Amsterdam, 
  Olanda


  În cazul clădirii The Edge, un sistem ultramodern de tip Connected Lighting Philips ajută la crearea unui mediu mai confortabil, mai productiv şi mai sustenabil.
  The Edge-IT & Innovations-Philips Lighting

  Inovaţia reprezintă cea mai
  înaltă prioritate a

  nnoastră şi ne dorim să ridicăm ştacheta în privinţa analizei datelor, oferind o înţelegere nouă a utilizării spaţiului de birou. Aflăm astfel cum putem reduce emisiile de CO2 ale clădirilor şi cum putem crea o lume mai sustenabilă”.

   

  - Eric Ubels, director executiv Tehnologia Informaţiei la Deloitte

  The Edge-Connected Lighting for offices-Philips Lighting
  The Edge-Connected Lighting for offices-Philips Lighting

  Provocarea clientului

   

  The Edge este o clădire inovatoare, de 40.000 m2, cu numeroși ocupanţi, din districtul de afaceri Zuidas al Amsterdamului. Obiectivul principal al proiectului a constat în crearea unui mediu mai intuitiv, mai confortabil şi mai productiv pentru angajaţi, care să servească drept inspiraţie pentru designul clădirilor sustenabile din întreaga lume.

  The Edge-Connected Lighting for offices-Philips Lighting

  Iluminatul potrivit


  Companiile OVG şi Deloitte au lucrat în strânsă colaborare cu Philips Lighting, care a furnizat un sistem de iluminat inteligent ce foloseşte tehnologii ultramoderne pentru a spori comfortul și flexibilitatea birourilor tip open space.
  Acest sistem nu doar că le permite angajaţilor să îşi personalizeze iluminatul şi temperatura la locul de muncă utilizând o aplicație de smartphone, ci le oferă şi managerilor clădirii date în timp real privind operaţiunile şi activităţile. Aceste date le permit să maximizeze eficienţa operaţională, dar şi să reducă amprenta de CO2 a clădirii.


  Sistemul utilizează aproape 6.500 de corpuri conectate de iluminat cu LED pentru a crea un „plafon digital” în cele 15 etaje ale clădirii. Având senzori integraţi în 3.000 dintre aceste corpuri de iluminat, care funcţionează cu software-ul de administrare a iluminatului Philips Envision, sistemul captează, stochează, partajează şi distribuie informaţii pe întreaga suprafaţă a spaţiului iluminat.


  Managerii clădirii utilizează software-ul pentru a vizualiza şi analiza aceste date, pentru a monitoriza consumul de energie şi pentru a fluidiza operaţiunile de întreţinere.
   

  Vezi mai multe despre “The Edge”

  Personal Control

  Personal control

  Sustainable Innovation

  Sustainable innovation

  Facility Management

  Facility management

  Iluminatul intelligent

  Echipa

  OVG Real Estate

  Client

  Ron Bakker, Lee Polisano, PLP Architecture, OeverZaaijer

  Arhitecti

  Babette Bouman, Laura Atsma, Rick Rijksen, Fokkema & Partners

  Arhitecti de interior

  Deerns

  Ingineri

  Related Cases