Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Reducem consumul

  de energie la scară largă

   

  Citi, Canary Wharf,
  Marea Britanie
   

   

  Aflaţi cum a redus Citi consumul de energie şi emisiile C02 cu ajutorul iluminatului pentru spaţiile de birouri.

  Iluminatul eficient al spaţiilor de birouri necompartimentate cu sistemele de iluminat pentru birouri de la Philips

  Noul sistem de   comandă

  permite o mai mare precizie zonală pentru iluminarea exclusiv a zonelor ocupate. Funcţia de reglare a intensităţii luminoase ne permite de asemenea să ajustăm nivelurile de lumină în funcţie de preferinţele oamenilor care lucrează în spaţiile respective”.


  - Les Smith, Director de Inginerie pentru unităţi strategice EMEA

  Imagine din exterior de la Citi, Londra, iluminat cu sisteme de iluminat pentru birouri de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Citi are grijă de mediu. Având drept scop creşterea eficienţei energetice cu 20% până în anul 2015, raportat la cifrele din anul 2005, avea nevoie de câteva idei inovatoare.

  Iluminatul potrivit

   

  "Philips ne-a sărit în ajutor. Corpurile de iluminat cu LED au înlocuit lămpile existente într-o zonă de test, înainte de a fi montate pe toate palierele. Pentru a facilita instalarea, Philips a conceput un corp de iluminat personalizat care să se potrivească cu sistemele de plafon existente, reducând astfel costurile de configurare. Noul sistem de iluminat a sporit confortul vizual cu o lumină curată, fără efecte de orbire iar LED-urile cu funcţie de reglare a intensităţii luminoase au creat numeroase oportunităţi de economisire a electricităţii datorită consumului redus de curent.


  Sistemele de comandă LightMaster de la Philips au făcut posibile economii suplimentare. Acest sistem reduce automat intensitatea luminoasă în funcţie de lumina naturală care intră în clădire, prevenind astfel consumul inutil de lumină artificială. Sistemul de comandă LightMaster are şi funcţie de control în funcţie de prezenţă, ceea ce înseamnă că luminile sunt stinse în camerele goale, cu ajutorul senzorilor de detectare a mişcării.
  Un beneficiu suplimentar al noilor lămpi cu LED este durata de viaţă îndelungată a becurilor care va reduce semnificativ costurile de întreţinere. Economiile generale..."

  Combinaţia dintre tehnologia LED şi sistemele inteligente de comandă pentru iluminat a asigurat economii cu energia de aproximativ 45%, comparativ cu instalaţia de iluminat precedentă. Doar utilizarea luminii naturale a asigurat o reducere cu 36% a consumului de energie în perimetrul clădirii.

  Cazuri similare