Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  BNY Mellon, Cork

  Irlanda

  Sistemul de iluminat pentru BNY Mellon,
  Cork, Irlanda


  Vedeţi cum trecerea la LED-urile Philips a redus consumul de energie al sistemului de iluminat de la BNY Mellon cu aproape 75%.
  Studiu de caz BNY Mellon

  Echipa de instalare

  a făcut o treabă excelentă, lucrând noaptea în intervalul de timp convenit de comun acord”.

   

  - Michael O’Kane, Director facilităţi regionale

  Studiu de caz BNY Mellon
  Studiu de caz BNY Mellon

  Provocarea de la client

   

  La sediul companiei din Cork, consumul de energie al sistemului de iluminat era relativ mare. În plus, cu ocazia şedinţelor cu participarea angajaţilor au fost exprimate şi nemulţumiri cu privire la calitatea iluminatului.

  Studiu de caz BNY Mellon

  Iluminatul potrivit


  În zonele de birouri necompartimentate, 600 x 600 corpuri de iluminat fluorescente au fost înlocuite cu corpuri modulare încastrate Philips PowerBalance, iar în interiorul şi în jurul zonei de recepţie şi în sălile de şedinţe au fost montate corpuri de iluminat orientate în jos LuxSpace. Au mai fost instalate CoreLine şi LED Amenity în toalete şi pe scările principale. Instalaţiile existente din sala de comunicaţii, din camerele tehnice şi din debarale au fost păstrate, fiind modernizate cu lămpi MASTER LED. Noul sistem de iluminat este controlat prin intermediul unui sistem de gestionare a iluminatului LightMaster care furnizează informaţii complete privind performanţa sistemului şi poate fi accesat dintr-un punct central.


  Strategia de control al iluminatului include lumina naturală de pe perimetrele clădirii şi detecţia prezenţei în spaţiile deschise.

  Lighting BNY

  Mellon in Cork

  Echipa

  Servicii instalaţii electrice cu reaprindere rapidă la cald (HR)

  Antreprenori instalaţii electrice

  Cazuri similare