Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminatul pentru birouri: iniţiem o

  conduită

  mai eco

  Sediul Apator S.A, Ostaszewo, Polonia

   

  Aflaţi cum Apator S.A devine ecologică cu ajutorul sistemelor de iluminat inteligente pentru birouri şi al sistemelor de comandă automate pentru storuri.

  Iluminatul eficient al spaţiilor de birouri necompartimentate la Apator, Polonia cu soluţii de iluminat de la Philips

  Decizia noastră de a alege un sistem
  integrat Philips

  şi Somfy s-a bazat în mare parte pe date confirmate care arătau cum ne poate ajuta tehnologia să reducem costurile privind consumul de energie. Chiar dacă sistemul este foarte complex tehnologic, acesta este uşor de utilizat şi intuitiv. Pe deasupra, suntem pe deplin mulţumiţi de confortul şi flexibilitatea acestei soluţii adaptate nevoilor noastre. De asemenea, trebuie să spun că, datorită profesionalismului inginerilor de la Philips şi Somfy, am cooperat cu succes pe durata procesului de implementare”.

   

  -Janusz Niedźwiecki, Preşedintele Consiliului de Administrare al Apator S.A.

  Sistem de control pentru storuri integrat cu sistem de comandă Somfy animeo IB şi Dynalite de la Philips
  Atmosferă relaxantă în zonele de recreere de la birou

  Provocarea de la client

   

  În urma unei extinderi rapide a afacerilor, Apator S.A avea nevoie de o casă mai mare. După ce a mutat câteva dintre departamentele cheie în sediul nou din Ostaszewo, pasul următor era să aducă tehnologia de birou la nivelul fabricii modernizate. Apator S.A a solicitat ajutorul companiei Philips pentru a renova sistemele de iluminat şi a reduce consumul de energie cu 30%.

  Iluminatul potrivit

   

   

  Cei de la Apator S.A ştiu câte ceva despre inovaţie. Inginerii lor de renume produc echipamente de măsurare de înaltă calitate, formate aproape exclusiv din componente produse chiar de companie. După mutarea într-o unitate de 1.400 m2, noua fabrică era dotată cu mai multe soluţii tehnologice, de automatizare şi de gestionare a procesului de producţie moderne. În efortul de modernizare similară a birourilor, Apator a solicitat o soluţie de iluminat de la Philips.


  Tehnologia de iluminat inovator a fost de ajutor pe două fronturi. În primul rând, au fost folosite instalaţiile economice DayZone şi PowerBalance pentru iluminarea spaţiului de birouri, cu o lumină confortabilă de înaltă calitate şi un consum de curent scăzut. În continuare, a fost montat un sistem Philips Dynalite care asigură controlul total al conceptului de iluminat. Această configuraţie de comandă, integrată cu un sistem Somfy animeo IB+ un sistem de comandă pentru storuri, menţine nivelul de căldură şi lumină, prin detectarea cantităţii de lumină naturală din birou. Sistemul reglează apoi luminozitatea instalaţiei de iluminat şi ridică sau coboară storurile în consecinţă, astfel încât să nu se folosească în exces sistemul de aer condiţionat şi lumina artificială.


  Dar economiile nu se opresc aici. Senzorii de mişcare din cameră detectează prezenţa umană şi reduc intensitatea luminoasă şi, eventual, sting luminile dacă nu este nimeni în zonă, eliminând astfel risipa de energie. Acest sistem de comandă inteligent permite şi utilizatorilor să regleze manual luminile şi storurile. În urma acestor îmbunătăţiri, spaţiul de birouri oferă acum un confort vizual şi termic optim permanent, controlat cu ajutorul unei interfeţe uşor de utilizat. Pe lângă acestea, tehnologia Philips a ajutat compania Apator S.A să îşi atingă obiectivele privind consumul de energie, prin reducerea costurilor operaţionale şi a emisiilor de CO2.

   

  Creşterea sustenabilităţii nu a fost niciodată mai uşoară. Datorită senzorilor de lumină naturală şi de mişcare, sistemele de comandă Dynalite asigură faptul că luminile nu sunt aprinse niciodată acolo unde nu este nevoie, eliminând risipa de energie.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Atunci când e vorba de iluminatul unui spaţiu de birouri cu aparate de iluminat cu LED, oamenii doresc în general să investească în sustenabilitate cu condiţia recuperării investiţ...

  Cazuri similare