Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Aducem inginerii ecologici într-un singur loc:

  Iluminatul spaţiilor de birouri care uneşte

   

  AB Group, Orzinouvi, Italia  

   

  Aflaţi cum a ajutat iluminatul de la Philips această companie de cogenerare să economisească energie şi să unească echipele.

  iluminatul saloanelor pentru pacienţi

  Am căutat o soluţie avansată

  care să asigure un nivel ridicat de confort pentru persoanele care lucrează în birouri şi o gestionare optimă a resurselor energetice.”
  Un coridor la sediul AB Group, Italia, iluminat cu sisteme de iluminat pentru birouri de la Philips
  Atmosferă primitoare în zona recepţiei de la AB Group, Italia

  Provocarea de la client

   

  Fiind lider în domeniul ingineriei sustenabile din Italia, grupul AB ştie ce înseamnă economia de electricitate. Noul lor sediu avea nevoie de un concept de iluminat optimizat pentru oameni care să satisfacă şi propriile standarde ridicate privind eficienţa energetică.  

  Iluminat economic cu led de la Philips

  Iluminatul potrivit

   

  AB group deschide uşi noi către ingineria eco. Fiind primul grup de cogenerare din Italia, noul lor sediu trebuia să fie centrul nervos pentru peste 100 de ingineri, tehnicieni şi specialişti de sector. Pentru a omogeniza acest etosul multidisciplinar, aveau nevoie de un concept de iluminat care să unească specialiştii de sector din birouri şi din sălile de şedinţă poziţionate strategic. De asemenea, aveau nevoie de un sistem care să folosească căldura generată de instalaţia proprie de cogenerare, gestionând eficient energia şi eliminând pierderile.

   

  Pentru a-i satisface pe aceşti pionieri în ingineria ecologică, era nevoie de câteva idei inovatoare. Tehnologia iluminatului cu LED s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Spaţiul a fost dotat cu instalaţii DayZone şi LuxSpace pentru a asigura o lumină de înaltă calitate conformă cu toate normele privind birourile. Deoarece asigură nivelurile ideale de confort vizual în ceea ce priveşte temperatura de culoare şi intensitatea luminii, aceste soluţii LED au îmbunătăţit condiţiile pentru toţi ocupanţii birourilor. Spaţiile de lucru individuale şi sălile de şedinţă sunt acum un loc confor...".

  Cu o durată de viaţă minimă de 50.000 ore, DayZone şi LuxSpace vor ilumina sediul AB group aproximativ 15 ani. Rezultatul constă în economii de până la 70% privind costurile de întreţinere - un progres extraordinar pentru afacere.

   

  Cazuri similare