Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Remodelarea unei benzinării

  cu ajutorul luminii

  Benzinărie BP

  Tilburg, Olanda

   

   

  Aflaţi cum lumina îmbunătăţeşte experienţa clienţilor în benzinăria BP din Tilburg.

  Philips şi BP

  Consumul redus de energie

  este important,

  la fel cum este şi sentimentul de siguranţă. Dar factorul cel mai important este experienţa clientului. Clienţii trebuie să se simtă bine în magazin. Acest lucru a fost posibil datorită companiei Philips”.

   

  -Joost van Aardenne, Director active BP Europe SE - BP Olanda

  O atmosferă primitoare pentru clienţi, cu sistemul de iluminat economic pentru magazine de la Philips
  Produsele din magazin arată mai bine datorită sistemului de iluminat pentru frigidere de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Compania BP are grijă de clienţii săi. Profitând de ocazia de reamenajare completă a uneia dintre benzinăriile sale, compania a căutat soluţii de îmbunătăţire a experienţei vizitatorilor în benzinărie. Căuta de asemenea o soluţie care să fie inovatoare dar şi economică şi care să crească siguranţa personalului deoarece BP are standarde ridicate privind propria benzinărie.

  Magazin într-o benzinărie iluminat cu sisteme de iluminat de la Philips

  Iluminatul potrivit

   

  Având 400 de benzinării deschise doar în Olanda, BP este unul dintre actorii principali de pe piaţa de combustibil din ţară. Relația sa cu Philips se bazează pe capacitatea noastră de a furniza servicii de mentenanţă, pe gama largă şi forţa produselor şi serviciilor noastre şi pe angajamentul nostru pe termen lung de dezvoltare a soluţiilor de iluminat inovatoare. Când a sosit vremea remodelării staţiei BP din Tilburg, am fost pregătiţi să turăm motorul.

   

  Interiorul benzinăriei a fost luminat cu ajutorul unui concept de iluminat cu LED. Am folosit corpurile de iluminat orientate în jos LuxSpace pentru a crea o atmosferă plăcută, în care clienţii să se simtă bineveniţi şi să petreacă mai mult timp uitându-se la alimentele şi bunurile expuse. Centrarea luminii pe mărfuri atrage şi ea atenţia clienţilor şi face produsele să aibă un aspect mai apetisant.

  Exteriorul staţiei, inclusiv spaţiul acoperit şi zona de servicii, a fost iluminat cu lămpi Mini 300 LED şi PetrolLED. Iluminatul din zona acoperită, pe lângă ambianţa primitoare creată, cu vizibilitate clară pentru şoferi, sporeşte şi siguranţa angajaţilor BP. Tote acestea deoarece longevitatea LED-urilor înseamnă că nu necesită lucrări de întreţinere – cu alte cuvinte, nu mai este nimeni nevoit să se urce pe scări înalte şi nesigure.

   

  Costurile cu energia suportate de BP ajung până la 28.000 Euro anual pentru fiecare benzinărie în parte. Datorită corpurilor de iluminat economice, Philips a redus cheltuielile BP pentru alimentarea sistemului de iluminat cu 40%.
   

  • Mini 300 Stealth DGP333
   Mini 300 Stealth DGP333
   Mini 300 Stealth este o gamă de aparate de iluminat deosebit de eficiente, care pot fi utilizate pentru a ilumina zone extinse, cu lumină directă şi/sau indirectă. Randamentul lor ...

  Cazuri similare