Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Fiabilitate
  non-stop

  Benzinăria BP, Cracovia, Polonia

   

  Aflaţi cum economiseşte BP Cracovia energie cu ajutorul sistemelor de iluminat pentru benzinării

  Frigidere în magazinul benzinăriei BP din Cracovia, Polonia

  Soluţiile complete
  LED

  pentru benzinării nu numai că reduc costurile cu consumul de energie într-un loc deschis 24 de ore din 24 zilnic, dar permit şi utilizarea luminii pentru a-i încuraja pe clienţi să îşi facă cumpărăturile într-un loc bine iluminat, atrăgându-le atenţia asupra produselor expuse la vânzare. Soluţiile de iluminat profesional asigură siguranţa şi confortul şoferilor, evidenţiind şi promovând în acelaşi timp marca benzinăriei”.

   

  -Witold Antosiewicz, Manager conturi cheie Magazine & Industria hotelieră, Iluminat Philips

  Provocarea de la client

   

  Pentru oamenii din Polonia, benzinăriile BP sunt întotdeauna un motiv de bucurie. BP nu este doar un loc de realimentare cu combustibil – este şi un loc de odihnă şi relaxare, cu cafenele proprii şi produse de consum zilnic la vânzare. Putea crea oare lumina o ambianţă plăcută pentru şoferii în tranzit, economisind în acelaşi timp energie?

  Iluminatul potrivit

   

  BP a avut câteva obiective în minte pentru noul sistem de iluminat al benzinăriei. Pe lângă importanţa creării unei ambianţe luminoase şi revigorante cu costuri energetice reduse, lămpile trebuia să fie şi foarte durabile. Cum benzinăria era deschisă non-stop, era important ca eforturile de întreţinere să fie minime.

   

  Tehnologia LED se potrivea perfect. Am început prin montarea instalaţiilor PetrolLED pentru a conferi produselor un aspect limpede şi atrăgător şi pentru a lumina ambianţa magazinului. Setările optice ale lămpilor au fost reglate astfel încât să asigure vizibilitate maximă pentru produsele din vitrine. În plus, LED-urile care nu generează căldură înseamnă că BP nu va mai suporta cheltuieli suplimentare cu aer condiţionat sau refrigerarea.

   

  În restul benzinăriei, am folosit lămpi StyliD Mini LED şi LuxSpace Mini pentru a accentua produsele expuse. Lumina limpede a LED-urilor asigură o redare excelentă a culorii care conferă mărfurilor un aspect mai atrăgător. Noul sistem de iluminat pentru benzinării a revigorat aspectul benzinăriei, atrăgând şoferii şi oferind o ambianţă excelentă pentru odihnă şi realimentare cu combustibil.

   

  Lămpile LuxSpace şi Petrol LED folosite în proiect sunt soluţii de tip „montează şi apoi uită de griji”. Cu o durată de viaţă de 50.000 ore, elimină nevoia de înlocuire periodică a becurilor.

  Echipa

  BP Europa SE

  Înveselim călătoriile
  cu ajutorul luminii

  Cazuri similare