Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii


  Iluminatul

  intră pe pista de la Emirates Arena

  Emirates Arena,
  Marea Britanie


  Aflaţi cum reuşesc reflectoarele inovatoare să creeze o atmosferă sportivă fantastică pe Emirates Arena
  Iluminat Philips iluminează Emirates Arena, Marea Britanie cu reflectoare

  În cazul proiectelor
  de profil înalt

  precum Lighting Arena, trebuie să ai încredere că furnizorii deţin expertiza şi experienţa de specialitate necesare. Profesionalismul echipei Philips şi calitatea produselor, au jucat un rol foarte important în reuşita acestui proiect”.

   

  - Tom Pheely, Arup

  Motociclişti la Emirates Arena, Marea Britanie, iluminată cu soluţii de iluminat pentru manifestaţii sportive de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Lighting Arena din Glasgow urma să devină un cămin nou pentru sport în Scoţia. Pregătindu-se să găzduiască câteva evenimente din cadrul jocurilor din commonwealth în 2014, arena avea nevoie de un sistem de iluminat care să asigure nivelurile de lumină adecvate pentru tenis, ciclism, judo, box şi multe altele.

  Iluminatul potrivit 


  Pentru o arenă sportivă modernă precum Emirates Arena, iluminatul adecvat este esenţial. Pe lângă arena principală, cu o capacitate de 7.000 de locuri care găzduieşte diferite evenimente sportive, mai există şi un velodrom adiacent, cu o capacitate de 4.000 de locuri. Velodromul urmează să găzduiască Scottish cycling şi are nevoie de o lumină consistentă în interior.


  Philips era pregătită să lanseze lumina pe pistă. Am instalat 188 reflectoare ArenaVision în jurul arenei, acestea putând fi comutate individual pentru asigurarea unor niveluri diferite de lumină. Aceste niveluri de lumină pot fi modificate în funcţie de eveniment sau dacă acesta este televizat sau nu. Cu ajutorul sistemului de comandă Dynalite, personalul poate selecta una dintre cele 40 setări de lumină presetate pentru manifestaţii sportive diferite.


  În velodrom, au fost instalate alte 272 de reflectoare ArenaVision care asigură o vizibilitate limpede pentru sportivi şi spectatori în egală măsură. Pe lângă faptul că pot asigura un confort vizual şi claritate maxime, ele pot fi reglate cu ajutorul controlerelor autonome ToBe Touched care permit operatorilor să regleze luminozitatea, culoarea, temperatura de culoare şi saturaţia. Datorită noului sistem de iluminat, Emirates Arena are parte de un demaraj lăudabil.


  Philips va continua colaborarea cu Arena prin intermediul unui pachet de servicii post-proiect, prin care se va asigura că sistemul funcţionează continuu în mod impecabil.

  • ArenaVision MVF403
   ArenaVision MVF403
   ArenaVision MVF403 duce iluminatul arenelor sportive la cel mai înalt nivel de performanţă, oferind un randament luminos foarte ridicat, eficienţă optică, uşurinţă în instalare, fi...
  • Dynalite HF Ballast Controllers
   Dynalite HF Ballast Controllers
   Soluţii de iluminat eficiente energetic sofisticate, dar simple în acelaşi timp Philips Dynalite suportă o selecţie largă de unităţi de reostat care sunt compatibile cu majoritatea...
  • Interfeţe inteligente
   Interfeţe inteligente
   Gama ToBeTouched este compusă din interfeţe cu utilizatorul pentru promovarea interacţiunii utilizatorului cu sistemul/corpurile de iluminatExistă o interfaţă ToBeTouched pentru ap...

  Vizibilitate clară, 
  evenimente antrenante

  Echipa

  Emirates Arena

  Client

  Cazuri similare