Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminatul terenului cu LED pentru

  Chelsea

  ArenaVision LED iluminat pentru manifestaţii sportive


  Sistemul de iluminat cu LED pentru terenuri sportive instalat întruneşte noile exigenţe ale campionatului de fotbal Premier League din Anglia privind transmisiile televizate.
  Chelsea F.C.

  Sunt încântat

  să pot colabora cu Philips pentru a oferi cel mai bun mediu posibil suporterilor noştri la meciurile lui Chelsea pe teren propriu”
  Iluminat pentru manifestaţii sportive ArenaVision LED

  Provocarea de la client

   

  Philips a furnizat sistemul de iluminat cu LED de ultimă generaţie pentru terenul sportiv al Chelsea Football Club, transformând Stamford Bridge în primul stadion al unui club de fotbal profesionist dotat cu acest sistem de iluminat inovator, garantând astfel faptul că stadionul va fi în continuare una dintre cele mai faimoase arene sportive din lume.

  Iluminat pentru manifestaţii sportive ArenaVision LED

  Iluminatul potrivit


  Sistemul de iluminat ambiental LED ArenaVision de la Philips este o soluţie inovatoare de iluminat cu LED pentru terenurile de sport, menită să ofere jucătorilor, fanilor şi televiziunilor cea mai bună experienţă posibilă şi să îndeplinească ultimele cerinţe ale campionatului de fotbal Premier League privind transmisiile televizate.

  Avantaje

  Avantaje
  • ArenaVision LED
   ArenaVision LED
   Sistemul de iluminat intensiv cu LED ArenaVision de la Philips este o soluţie inovatoare de iluminat al terenurilor de sport cu LED, care susţine cele mai recente standarde de tele...

  Iluminatul terenului cu LED
  pentru Chelsea

  Echipa

  Client

  Partener de proiect

  Partener de proiect

  Partener de proiect

  TAP

  Cazuri similare