Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Premieră mondială

  pe Arena Ekinox

  Iluminatul

  Arena acoperită Ekinox


  Sistemul ArenaVision LED poate crea efecte de lumină speciale pentru divertisment care ar necesita în mod normal corpuri de iluminat dedicate pentru scenă
  Youtube

  Aveam nevoie de o
  soluţie de iluminat

  pentru jocurile de baschet şi alte spectacole. În consecinţă, era obligatoriu ca reflectoarele ArenaVision LED să acopere nu numai terenul de joc, ci şi scena şi spaţiul pentru public".

   

  - Fabrice Pacquelet, directorul clubului de baschet JL Bourg

  Provocarea de la client

   

  În anul 2011, autorităţile aglomeraţiei urbane Bourg-en-Bresse (BBA) au hotărât să renoveze centrul expoziţional Ainterexpo. Centrul fusese construit în anii 1970 şi era format din trei săli. La începutul acestui an a fost adăugată cea de-a patra sală, cu o suprafaţă de 9.940 m2. Datorită standurilor modulare şi platformei tehnice, sala principală poate găzdui spectacole la 360°. Doar un sistem de iluminat de excepţie putea face faţă acestui concept modern – din acest motiv a fost nevoie de ArenaVision LED.

  Iluminatul potrivit 


  Era obligatoriu ca reflectoarele să acopere nu numai terenul de joc, ci şi scena şi spaţiul pentru public. De asemenea, era important pentru clubul de baschet JL Bourg să poată stinge complet reflectoarele şi să le aprindă la loc după câteva secunde pentru reprezentaţia oferită înainte de meci, acest lucru nefiind posibil cu lămpile cu descărcare în halogenuri metalice. Sistemul ArenaVision LED poate atinge capacitatea de iluminare maximă în doar câteva secunde.

   

  Avantaje 

  • ArenaVision LED
   ArenaVision LED
   Sistemul de iluminat intensiv cu LED ArenaVision de la Philips este o soluţie inovatoare de iluminat al terenurilor de sport cu LED, care susţine cele mai recente standarde de tele...

  Iluminatul arenei
  acoperite Ekinox

  Echipa

  Arhitect

  Instalator

  Fotograf

  Cazuri similare