Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  OptiVision LED îmbunătăţeşte

  siguranţa şi reduce costurile

  Iluminatul aeroportului Trondheim

   

  Aflaţi cum noul sistem de iluminat de la aeroportul Værnes sporeşte siguranţa echipajelor pe timp de noapte.

  Aeroportul Trondheim

  Această soluţie garantează

  garantează vizibilitatea pe timp de noapte; datorită tehnologiei LED, personalul nostru are o vizibilitate sporită şi poate asigura un nivel ridicat de siguranţă.
  Aeroportul Trondheim 1

  Provocarea de la client

   

  Aeroportul Trondheim, Værnes, este cel de-al patrulea aeroport ca mărime din Norvegia, cu un trafic de aproximativ 5 milioane de pasageri anual, iar acest număr este în continuă creştere. Ruta aeriană dintre Trondheim şi Oslo, cu 35 de zboruri pe zi, se află pe locul cinci în Europa în privinţa numărului de pasageri.

  Aeroportul Trondheim 2

  Iluminatul potrivit

   

  Aeroportul trebuia să instaleze de la zero un nou sistem de iluminat al perimetrelor în zona de parcare a avioanelor. Sistemul de iluminat trebuia să asigure un flux luminos adecvat, să fie în conformitate cu reglementările Autorităţii pentru traficul aerian şi administrarea aeroporturilor din Norvegia (în prezent Avinor), să poată face faţă unor condiţii meteorologice dure şi să nu deranjeze echipajele de la bordul avioanelor şi nici personalul de la sol. 

  Avantaje 

  Aeroportul Trondheim
  • OptiVision LED
   OptiVision LED
   Sistemul de iluminat cu fascicul larg OptiVision LED de la Philips – folosind cea mai nouă tehnologie LED ultra-eficientă – asigură o soluţie completă de iluminat pentru cele mai s...

  Cazuri similare