Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Mai multă lumină,

  cu un consum energetic mai mic

  StoreWise

   

  Sistemele de iluminat moderne pot oferi mai mult decât simpla iluminare a unui spaţiu. Acesta este motivul pentru care a dezvoltat soluţii care, pe lângă faptul că sunt economice şi flexibile datorită tehnologiei LED, a integrării luminii naturale şi controlul sistemelor de iluminat, vă ajută să creaţi şi o atmosferă plăcută, să prezentaţi produsele în cea mai bună lumină şi să creşteţi numărul vânzărilor.

  Corpurile de iluminat cu LED de la Philips pun fructele şi legumele în cea mai bună lumină
  Fructe iluminate cu corpuri de iluminat cu led de la Philips la Edeka Burgwedel, Germania

  Mai multă lumină, cu un consum energetic mai mic

   

  Corpurile de iluminat cu LED moderne pot face mult mai multe, pe lângă funcţia de bază de generare a luminii. Spre deosebire de sursele de iluminat convenţionale, toată energia acestora este emisă practic sub formă de lumină, fără a mai fi convertită în căldură. Acest lucru înseamnă că consumă cu 60% mai puţină electricitate.

  StoreWise Box pentru controlul luminii

   

  Anumite cicluri se repetă regulat în activitatea zilnică a unui supermarket. Programarea în funcţie de utilizare poate beneficia de pe urma acestor cicluri. Pe lângă faptul că sistemul de iluminat devine mai uşor de utilizat astfel, se reduce şi consumul de energie cu până la 16%.

   

  Aflaţi mai multe

  Iluminat Philips creează un mediu primitor la Spar, Viena, Austria
  Iluminat Philips creează Două femei la cumpărături sub lumina proiectată de sistemul de iluminat de la Philips la Kaiser's Tengelmann Oberhausen, Germania un mediu primitor la Spar, Viena, Austria

  Integrarea luminii naturale

   

  Lumina solară ne poate revigora, făcându-ne să ne simțim mai bine – chiar şi atunci când ne aflăm într-un supermarket. Şi, în plus, este gratis. Încorporarea luminii naturale în magazine poate creşte veniturile cu până la 40% şi poate reduce facturile de energie cu până la 65%.

   

  Aflaţi mai multe

  FreshFood

   

  Cu cât este prezentat mai bine un produs, cu atât este mai plăcută experienţa de cumpărare pentru client. Iluminatul ideal aici poate crea ambianţa perfectă în magazin. Etalarea fiecărui produs în parte în cea mai bună lumină are un impact decisiv asupra creşterii veniturilor.

   

  Aflaţi mai multe

  Iluminat Philips creează Fructe arătând superb sub lumina proiectată de sistemul de iluminat pentru supermarketuri de la Philips la EDEKA Glückstadt femei la cumpărături sub lumina proiectată de sistemul de iluminat de la Philips la Kaiser's Tengelmann Oberhausen, Germania un mediu primitor la Spar, Viena, Austria

  Full Service

  Fructele arată superb sub lumina proiectată de sistemul de iluminat pentru supermarketuri de la Philips

   

  În calitate de pionieri ai sistemelor de iluminat inovatoare, ne putem lăuda atât cu experienţa cât şi cu expertiza noastră vastă. Fiind partenerul dumneavoastră, noi vă punem la dispoziţie toate acestea pe parcursul planificării şi dezvoltării magazinului dvs.

   

  Aflaţi mai multe despre Fullservice

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate