Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Construim soluţii

  în funcţie de nevoile dumneavoastră

   

   

  De ce să alegeţi Philips?

  Philips vă ajută să realizaţi mai multe deoarece tratează inima organizaţiei dvs. Pentru început, noi analizăm provocările companiei dvs. şi obiectivele de sustenabilitate şi identificăm elementele distinctive ale unităţii dvs. Deoarece deţinem o experienţă vastă în domeniul sănătăţii şi avem acces la ultimele inovaţii, noi putem identifica apoi cele mai potrivite soluţii de iluminat în funcţie de nevoile dvs.
  Sală de proceduri imagistice iluminată cu sisteme de iluminat pentru spitale de la Philips

  Proces decizional simplificat

  Alegerea uneia dintre diferitele opţiuni de iluminat disponibile poate fi o sarcină dificilă. Philips este unică prin faptul că simplifică acest proces pentru dumneavoastră. Noi identificăm cele mai adecvate sisteme de iluminat în funcţie de nevoile dvs. şi vă oferim informaţii nepărtinitoare privind caracteristicile, costurile şi potenţialul de economisire a energiei. Şi, pentru a face lucrurile şi mai simple pe termen lung, noi luăm întreţinerea în calcul încă de la început.
  Medic şi copil jucându-se cu lumina

  Un singur furnizor, un singur pachet

  Realizarea unui sistem de iluminat sustenabil poate fi un proces complicat. Noi simplificăm lucrurile prin furnizarea unui pachet complet. De la definire şi proiectare până la transportul, instalarea şi finanţarea noului dvs. sistem de iluminat pentru spitale, Philips gestionează fiecare etapă cu atenţia cuvenită.

   

  Colaborarea cu un singur furnizor reduce timpul şi banii investiţi în activităţile administrative şi, alegând Philips, veţi beneficia de opţiunea garanţiilor extinse cu asistenţă de specialitate.  Programele noastre educative opţionale vor spori cunoştinţele dvs. interne şi vor facilita valorificarea potenţialului maxim al sistemului dvs. de iluminat.

  Medici transportând un pacient sub lumina proiectată de sistemele de iluminat pentru spitale de la Philips

  Abordarea Philips în patru paşi

   

  Pentru a obţine performanţe maxime de la noul sistem de iluminat, Philips vă pune la dispoziţie expertiza şi experienţa sa în scopul evaluării fiecărui aspect al duratei de viaţă a proiectului. Abordarea noastră este defalcată în patru etape:

  Spital iluminat frumos cu ajutorul sistemelor de iluminat în domeniul sănătăţii de la Philips
  Planificare - Prin intermediul discuţiilor de evaluare, ajungem să înţelegem care sunt ambiţiile şi ţintele dvs. În cadrul acestei etape, analizăm oportunităţile de a crea un spaţiu de lucru sustenabil, inovator cu ajutorul tehnologiei de iluminat.
  Proiectare - Efectuăm o evaluare la faţa locului a situaţiei dvs. actuale, înainte de a elabora propunerile de scenarii economice.
  Construcţie - După alegerea unei soluţii, Philips va dispune livrarea şi instalarea sistemului cu ajutorul echipei noastre talentate.
  Gestionare - La solicitarea dumneavoastră, putem monitoriza, întreţine şi moderniza sistemul dvs. de iluminat eco pentru spitale, oricând aveţi nevoie.

  Misiunea noastră de îmbunătăţire a sănătăţii şi a confortului la nivel global

  Inovaţia schimbă cu adevărat lumea. Prin lansarea de tehnologii noi, ne străduim să creăm o lume mai sănătoasă şi mai sustenabilă.

   

  Misiunea noastră este să îmbunătăţim vieţile a trei miliarde de oameni pe an până în 2025. Creşterea sustenabilităţii în mediile medicale şi susţinerea oferită pacienţilor, personalului şi comunităţilor sunt parte integrantă a acestei misiuni.

  Confort sporit pentru oameni