Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Combinaţia perfectă,

  pentru fiecare spaţiu

  Obţinerea combinaţiei corecte

   

  Pentru a ajuta instalatorii să utilizeze în cel mai eficient mod potenţialul tehnic şi comercial al tehnologiei LED, au fost create noi pachete virtuale, speciale, denumite „Pachete de aplicare”. Fiecare pachet este bazat pe aplicaţii reale care vor beneficia în urma implementării combinaţiei corecte de corpuri de iluminat cu LED sau de corpuri de iluminat şi sisteme de comandă.

  Cum majoritatea elementelor fac parte din gama populară CoreLine, compatibilitatea este garantată, iar instalarea nu prezintă probleme.

  Birouri


  Birouri

   

  Într-un spaţiu de birou, iluminatul poate ajuta oamenii să se concentreze, să comunice şi să colaboreze. Lumina va crea un mediu sănătos, confortabil şi stimulant.

   

  Descărcaţi fişierul PDF

  Coridoare


  Coridoare

   

  Iluminatul coridoarelor trebuie să faciliteze deplasarea persoanelor. Acesta trebuie să asigure o vizibilitate clară, fără a consuma mai multă energie decât este necesar.

   

  Descărcaţi fişierul PDF

  Industrie


  Industrie

   

  Aplicaţiile industriale necesită un iluminat eficient, ceea ce înseamnă că întreţinerea minimă şi consumul redus de energie sunt obligatorii. De asemenea, iluminatul trebuie să creeze un mediu degajat, sigur şi plăcut.

   

  Descărcaţi fişierul PDF

   

   

  Depozitare


  Depozitare

   

  Spaţiile de depozitare pot fi înghesuite şi aglomerate. Totuşi, dacă se foloseşte un iluminat corespunzător, cu o lumină clară şi revigorantă, ele pot deveni accesibile şi uşor de administrat.

   

  Descărcaţi fişierul PDF

  Parcări auto


  Parcări auto

   

  Într-o parcare auto, cel mai important este ca persoanele să îşi găsească drumul repede şi în siguranţă - indiferent dacă sunt la volan sau pe jos. Aşadar, este necesară o lumină strălucitoare, instantanee, fără spaţii întunecoase.

   

  Descărcaţi fişierul PDF  Toate Pachetele de aplicare includ un set ţintit de instrumente care facilitează implementarea numeroaselor beneficii, printre care se numără detaliile aplicaţiei, proiectarea sistemului de iluminat, un instrument pentru calcularea economiilor privind costul total de deţinere, informaţiile detaliate despre modul de aplicare a combinaţiei de produse din pachet şi multe altele.

  Cazuri

  Lămpi Master LEDlamp

  pentru iluminatul general şi de accent

   

   

   

   

   

   

   

  Mai multe informaţii

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate