Aceste noi descoperiri au dat naştere unor noi idei inovatoare de la Philips. Am descoperit că cea mai bună metodă de a încetini procesul de decolorare indus de lumină este să folosim un corp de iluminat cu un spectru de culoare optimizat. Cu ajutorul acestei tehnologii revoluţionare, magazinele beneficiază de o valabilitate sporită a produselor sau, alternativ, de niveluri de iluminat mai puternice.
Conform testelor efectuate, gama de vârf cu LED Rose Food de la Philips a prelungit valabilitatea produselor din carne tranşată cu până la 20%, comparativ cu lămpile SON convenţionale cu lumină albă. Aceste teste s-au bazat şi pe constatările unor sondaje pentru clienţi, realizate împreună cu un furnizor de produse din carne de renume.
Aceste noi descoperiri au dat naştere unor noi idei inovatoare de la Philips. Am descoperit că cea mai bună metodă de a încetini procesul de decolorare indus de lumină este să folosim un corp de iluminat cu un spectru de culoare optimizat. Cu ajutorul acestei tehnologii revoluţionare, magazinele beneficiază de o valabilitate sporită a produselor sau, alternativ, de niveluri de iluminat mai puternice.
Conform testelor efectuate, gama de vârf cu LED Rose Food de la Philips a prelungit valabilitatea produselor din carne tranşată cu până la 20%, comparativ cu lămpile SON convenţionale cu lumină albă. Aceste teste s-au bazat şi pe constatările unor sondaje pentru clienţi, realizate împreună cu un furnizor de produse din carne de renume.
Aceste noi descoperiri au dat naştere unor noi idei inovatoare de la Philips. Am descoperit că cea mai bună metodă de a încetini procesul de decolorare indus de lumină este să folosim un corp de iluminat cu un spectru de culoare optimizat. Cu ajutorul acestei tehnologii revoluţionare, magazinele beneficiază de o valabilitate sporită a produselor sau, alternativ, de niveluri de iluminat mai puternice.
Conform testelor efectuate, gama de vârf cu LED Rose Food de la Philips a prelungit valabilitatea produselor din carne tranşată cu până la 20%, comparativ cu lămpile SON convenţionale cu lumină albă. Aceste teste s-au bazat şi pe constatările unor sondaje pentru clienţi, realizate împreună cu un furnizor de produse din carne de renume.
Aceste noi descoperiri au dat naştere unor noi idei inovatoare de la Philips. Am descoperit că cea mai bună metodă de a încetini procesul de decolorare indus de lumină este să folosim un corp de iluminat cu un spectru de culoare optimizat. Cu ajutorul acestei tehnologii revoluţionare, magazinele beneficiază de o valabilitate sporită a produselor sau, alternativ, de niveluri de iluminat mai puternice.
Conform testelor efectuate, gama de vârf cu LED Rose Food de la Philips a prelungit valabilitatea produselor din carne tranşată cu până la 20%, comparativ cu lămpile SON convenţionale cu lumină albă. Aceste teste s-au bazat şi pe constatările unor sondaje pentru clienţi, realizate împreună cu un furnizor de produse din carne de renume.