Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Oferiţi locuitorilor

  un motiv de mândrie după lăsarea serii

  Îmbunătăţire estetică

  Noaptea este timpul relaxării – iar mulţi oameni preferă să iasă la o plimbare de seară pentru a admira împrejurimile. Oferiţi-le un festin pentru ochi, scoţând în evidenţă tot ce este mai bun în mediul dvs. urban cu ajutorul luminii albe flexibile. Aceasta complimentează orice construcţie, fie ea tradiţională sau modernă şi împodobeşte spaţiile verzi cu o aură sănătoasă şi proaspătă.
  Sistemele de proiectoare cu lumină albă de la Philips fac ca detaliile decorative ale Palatului regal din Stockholm, Suedia să fie mai proeminente

  Performanţă confirmată de oameni

   

  Lumina albă este ideală pentru iluminatul decorativ şi funcţional din spaţiile publice. Conform unui sondaj, aproape 90% dintre respondenţi au fost de acord că lumina albă este mai autentică decât lumina galbenă a lămpilor tradiţionale cu descărcare în vapori de sodiu. Naturaleţea acestei ambianţe îi face pe oameni să se simtă ca acasă în centrul unui oraş şi nu numai.

  Oameni admirând o statuie iluminată cu lumină albă de la Philips
  Piaţă iluminată bine cu lumină albă de la Philips

  Ajutăm oraşele să se dezvolte

   

  Multe municipalităţi modern iau în serios problema iluminatului iar lumina albă devine din ce în ce mai populară. Preşedintele Asociaţiei locale Somosaguas din Madrid, Spania a declarat, „Iluminatul satisface cerinţele noastre estetice stricte. Lumina albă este mai apropiată de lumina naturală iar acest lucru îmbunătăţeşte calitatea vieţii localnicilor - şi de asemenea creşte valoarea imobilelor.

  Măsurarea percepţiei privind culoarea luminii

   

  Lumina albă este un progres enorm faţă de iluminatul tradiţional – dar nu trebuie să vă bazaţi exclusiv pe vorbele noastre. În 2005, a fost efectuat un test EVALUM* la faţa locului în Lyon, Franţa, privind preferinţele respondenţilor pentru tipurile de iluminat. Studenţii din campusul INSA şi locuitorii „districtului şase” din oraş au fost rugaţi să evalueze diferite surse de lumină.

   

  Rezultatele au arătat că clar că oamenii preferă lămpile cu lumină albă caldă şi o temperatura de culoare de 3.000 K. Nivelurile de satisfacţie asociate cu aceste lămpi au fost mai ridicate decât în cazul lămpilor cu descărcare în vapori de sodiu de înaltă presiune cu lumină galbenă şi al surselor de lumină albă rece (spectrul 4.000-4.200 K).

   

  * EVALUM: Evaluation de lumieres urbaines pour un eclairage durable (Evaluarea surselor de lumină pentru un iluminat sustenabil).