Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Lumină mai bună

  consum de curent mai mic

  Eficienţă energetică  


  Sursele revoluţionare de lumină albă precum MASTER CosmoWhite ajută oraşele să se dezvolte. Pe lângă faptul că sunt mai eficiente energetic decât alternativele convenţionale, lumina lor albă şi curată este percepută ca fiind mai strălucitoare decât este în realitate. Acest lucru înseamnă că puteţi satisface nevoile publice, reducând în acelaşi timp fluxul luminos cu până la 30%, economisind astfel fonduri municipale.
  Stradă iluminată cu lumină albă economică de la Philips

  Vă poate ajuta lumina să fiţi eco?


  Lumina albă vă oferă multiple posibilităţi de a economisi energie şi de a ajuta mediul. Luminozitatea mai mare percepută a luminii albe înseamnă că puteţi mări distanţa dintre stâlpii de iluminat din instalaţiile noi. În plus, puteţi reduce înălţimea instalaţiei în timpul renovărilor pentru a folosi lămpi cu putere mai mică sau puteţi instala lămpi cu putere mai mică în instalaţiile modernizate.

   

  Chiar dacă nu profitaţi de aceste oportunităţi, lămpile super eficiente de la Philips vor spori sustenabilitatea prin consumul redus de energie şi scăderea emisiilor de C02.

   
  Mai puţin poate însemna mai mult


  Lumina albă permite reducerea reală a fluxului luminos deoarece este percepută ca fiind mai strălucitoare decât este în realitate. Acest avantaj a fost deja recunoscut în standardele de iluminat britanice. În Marea Britanie, nivelul de iluminare impus prin lege pe drumurile şi aleile secundare poate fi redus cu până la 30% dacă sursa de lumină are o redare a culorii egală cu 60 sau mai mare, aşa cum stau lucrurile în cazul luminii albe.
  Stradă iluminată puternic cu lumină albă de la Philips

  Cum acţionează lumina percepută?


  Dacă nivelurile de lumină sunt scăzute, fibrele din retina ochiului devin mai active. Ele detectează mai uşor sursele de lumină cu niveluri mai ridicate ale emisiilor de lumină albastră. Sursa de lumină nu emite neapărat mai multă lumină, ci niveluri mai ridicate ale unei frecvenţe de lumină care poate fi detectată de ochiul uman. Asta face lumina albă şi, din acest motiv, are o luminozitate percepută mai mare.
  Centrul oraşului iluminat frumos cu lumină albă de la Philips

  Compararea consumului de energie  


  Pregătiţi-vă să economisiţi energie. Prin simpla modernizare a unei instalaţii de iluminat cu surse noi de lumină, puteţi reduce consumul de energie cu până la 43%. În cazul unei instalaţii complet noi, economiile pot ajunge la 56% şi, cu tehnologia LED economică, sunt posibile economii chiar mai mari.

   

  Lumina albă de înaltă calitate este astfel soluţia de „schimbare ecologică” pentru instalaţiile de exterior. Reduce emisiile de CO2 la un nivel considerat imposibil de atins până acum şi scade semnificativ facturile de energie.

  Oameni discutând sub lumina albă de la Philips