Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Aduceţi lumina albă

  în universul propriu

  Sistemele de iluminat ComoPolis

  Faceţi oraşul dumneavoastră un loc mai plăcut pe timp de noapte, cu CosmoPolis. Această lampă emite o lumină albă limpede care înfrumuseţează împrejurimile şi creează o atmosferă primitoare.

   

  CosmoPolis nu numai că vă ajută să ademeniţi oamenii în centrul oraşului, dar facilitează şi reducerea costurilor operaţionale şi minimizarea emisiilor de carbon. Şi, pentru că lumina albă permite oamenilor să vadă mai bine şi să distingă culorile cu mai mare acurateţe, CosmoPolis sporeşte şi siguranţa pe străzi.

  Oameni plimbându-se într-o piaţă bine iluminată cu lumină albă de la Philips

  Economisiţi bani

   

  Faceţi trecerea la lumina albă economică. CosmoPolis este cu 30%-70% mai eficientă energetic decât alte surse convenţionale de lumină albă, ceea ce înseamnă că avea cheltuieli mai mici cu electricitatea. Mai mult, lămpile îşi menţin luminozitatea până la finalul duratei lor îndelungate de viaţă, reducând astfel şi costurile de întreţinere şi înlocuire.

  Chiar mai mult de atât, puterea mare a lămpilor CosmoPolis vă permite să măriţi distanţa dintre corpurile de iluminat, ceea ce implică costuri de investiţie iniţială mai mici.

  CosmoPolis de la Philips iluminează eficient o staţie de tramvai
  Exteriorul unei clădiri iluminate cu lumină albă de la Philips

  Iluminat benefic pentru planetă

   

  Cu CosmoPolis puteţi deveni eco mai uşor. CosmoPolis foloseşte cu 50% mai puţină energie decât lămpile cu vapori de mercur, reducând anual emisiile de CO2 per lampă cu peste 100 kg. În plus, ciclul de viaţă îndelungat scade procesele de fabricaţie şi reciclare iar dimensiunile mici ale corpului de iluminat reduce şi dimensiunile ambalajelor şi volumul de transport.

  Datorită potenţialului de economisire a energiei, CosmoPolis a fost declarat un produs ecologic de referinţă, Philips Green Flagship.

  Porto în lumina reflectoarelor

  Municipalitatea din Porto, Portugalia a dorit un sistem de iluminat ecologic care să reducă costurile energetice şi întreținerea şi să îmbunătăţească ambianţa. MASTER CosmoWhite şi MASTER CityWhite au fost soluţia ideală. CosmoWhite economiseşte energie şi scade emisiile de CO2, nu conţine plumb şi are un conţinut scăzut de mercur. Corpurile de iluminat sunt dotate cu balasturi electronice PrimaVision cu o durată de viaţă de 60.000 ore.

   

  Lumina albă caldă a creat o ambianţă nocturnă cu efecte intense în centrul oraşului Porto. Oamenii stau acum la mesele de piatră având senzaţia că se integrează în atmosfera cafenelei, nu că ar fi în afara ei, iar pieţele par a fi mai mari şi mai primitoare.

  Oameni mergând pe o stradă iluminată de Philips