Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Creați-vă propria semnătură luminoasă
  Tipuri de LED-uri

  Ieșiți în evidență față de alte magazine de pe bulevard

   

  Transformați-vă magazinele în veritabile destinații comerciale, creând o ambianță specifică brandului dvs.

  O scenă de lumină potrivită poate aduce vitrina, interiorul și articolele expuse într-un cadru captivant care va face clienții să revină tot timpul.

  Iluminatul corect poate face ca brandul dvs. să fie recunoscut instantaneu, chiar în momentul în care clienții văd vitrina. Acesta vă poate ajuta, de asemenea, să creați spații captivante pe care clienții nu vor mai dori să le părăsească, în timp ce vitrinele îi vor convinge să cumpere.

  Dați viață brandului dvs. 

  Tipuri de LED-uri

   

  Definiți-vă brandul printr-un sistem de iluminat care pune in evidență magazinul și gama dvs. de produse.

  Diferitele tipuri de LED-uri Philips prezintă produsele în cea mai avantajoasă lumină – albul devine mai luminos, negrul mai intens, iar culorile prind viață.

  Cu ajutorul unei game largi de spectre și design ale corpurilor noastre de iluminat, puteți crea cu exactitate efectul dorit, armonizându-l, cât mai simplu, cu decorul magazinului dvs..

  Ce emoție transmite brandul dvs.? 

  CrispWhite

  Un alb mai intens și culori vibrante
  Dați viață exponatelor cu o lumină intensă și vie, creând efecte uimitoare care vor atrage atenţia cumpărătorilor.

  PremiumWhite

  Păstrați naturalețea magazinului dvs.
  Prezentați fiecare produs într-o lumină subtilă, special creată pentru a reda un aspect natural – perfect pentru înlocuirea sistemelor CDM-Elite.

  Standard 830

  Reduceți consumul de energie la minimum
  Creați vitrine atractive cu ajutorul LED-urilor de mare eficiență menținând costurile la un nivel scăzut.

  Colecția Jef Montes a uimit lumea modei din Londra cu materialele sale, concepute pentru o interacțiune fantastică cu LED-urile CrispWhite

   

  Colecția Montes a fost concepută special pentru a permite Philips Lighting să prezinte posibilitățile pe care iluminatul cu LED-uri albe le deschide pentru magazine, cu efecte spectaculoase.

   

  Pe întreg parcursul carierei sale, Montes a fost fascinat de materialele cu memorie luminoasă și de modul în care lumina este reflectată de diferite suprafețe; pentru această colecție, acesta a studiat interacțiunea dintre lumină și creațiile sale. Inspirată de produsele de iluminat pentru magazine Philips CrispWhite, colecția Illuminosa & Velero a lui Jef Montes utilizează materiale precum fibra de sticlă și nailonul pentru a crea uluitoare reflexii ale luminii pe îmbrăcăminte.

   

  „Lumina joacă un rol important în crearea colecțiilor mele, iar lumina albă este extrem de importantă pentru obținerea efectului potrivit”, spune designerul olandez de modă Jef Montes. „Lumina LED-urilor albe Philips CrispWhite creează reflexii interesante pe materiale, iar contururile hainelor sunt clar diferențiate datorită luminii albe.”

   

  Colecția a fost prezentată pentru prima dată la principalul magazin House of Fraser din Londra, aflat pe Oxford Street, și va fi expusă, în luna martie, și în cadrul salonului de iluminat și construcții de la Frankfurt. House of Fraser a ales gama CrispWhite pentru un eveniment care a implicat deschiderea mai multor magazine din întreaga lume, dintre care cinci în Regatul Unit, care va fi urmat de deschiderea unor magazine în China.

  Studii de caz

  Aveți idei?

  Contactați-ne dacă aveți
  întrebări sau informații. 

  Aflați mai multe despre sistemele de iluminat pentru...