Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Primul corp de iluminat stradal inteligent

  corp de iluminat de tip „plug and play”

  Primul corp de iluminat inteligent, proiectat pentru conectivitate uniformă

   

  Designul neoclasic al noii familii Iridium gen3 asigură integrarea perfectă a corpului de iluminat în zonele rezidenţiale, cât şi pe străzile principale. Inspirată de forma rotundă a corpului de iluminat Iridium, noua familie Iridium gen3 oferă cea mai bună tehnologie LED, îmbrăţişând în continuare designul clasic.

  Urmăriţi videoclipul despre Iridium gen3

   

  Iridium gen3 este primul corp de iluminat inteligent, proiectat pentru conectivitate uniformă. Punere în funcţiune fără probleme – trebuie doar să instalaţi corpul de iluminat şi să îl controlaţi direct de la distanţă prin platforma de gestionare a sistemelor de iluminat CityTouch. Gestionarea luminii de la distanţă, simplificată!

  Sistem de iluminat dedicat saloanelor pentru pacienţi

  Corp de iluminat Iridium gen3 CityTouch Ready

   

  Iridium gen3 este un corp de iluminat inteligent, inclus în sistemul IntelligentCity şi poate fi conectat perfect cu CityTouch prin intermediul integrării tuturor tehnologiilor în corpul de iluminat, fără să fie necesare echipamente suplimentare. Comunicările sunt transmise direct prin reţeaua publică mobilă. Ca efect secundar pozitiv, nu sunt necesare eforturi proprii de întreţinere. În plus, toată gestionarea conectivităţii face parte din serviciile noastre, eliminând grijile clienţilor. După ce este conectat la sursa de alimentare cu energie, un punct de iluminat apare automat pe harta CityTouch în locaţia corectă – cu toate datele referitoare la iluminat importate în sistem şi pregătit pentru control de la distanţă prin CityTouch LightWave.

   

  Citiţi mai multe despre IntelligentCity

  Instalare pe braţ
  Montare în cap de stâlp cu CityTouch LightWave
  Instalare uşoară în 3 paşi cu ştift inovator

  Descriere generală Iridium gen3

   

   

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate