Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  SchoolVision

   

  Daţi un impuls învăţării prin iluminatul orientat către oameni

  Creaţi condiţiile perfecte pentru învăţare

  Elevii învaţă cel mai bine atunci când se află într-un mediu care stimulează învăţarea. Sistemul de iluminat pentru şcoli SchoolVision vă ajută să creaţi un spaţiu optim pentru educaţie, utilizând un spectru de lumină special calibrat care ajută elevii să rămână atenţi şi să se concentreze pe învăţare.

   

  Profesorii pot alege între patru profiluri de iluminat, reglând instantaneu iluminatul clasei pentru a menţine atenţia şi confortul elevilor pe întreaga durată a zilei. Aceştia pot, de asemenea, adapta lumina la diferitele activităţi din clasă, precum cititul, pentru a stimula implicarea şi a îmbunătăţi rezultatele elevilor.

  Philips Schoolvision – Elevi

  Avantajele SchoolVision pe scurt

  Studiu: aflaţi cum performanţele elevilor au fost îmbunătăţite prin utilizarea sistemului SchoolVision de iluminat pentru şcoli, în comparaţie cu sistemele de iluminat convenţionale.
  Stimulaţi atenţia şi măriţi timpul de concentrare utilizând lumina pentru a controla starea de spirit şi nivelurile de energie ale studenţilor pe întreaga durată a zilei
  Ajutaţi profesorii să îşi atingă obiectivele educaţionale folosind tipuri de lumină care corespund diferitelor activităţi, de la cititul în linişte la lucrul în grup.
  Îmbunătăţiţi reputaţia academică a instituţiilor dvs. stimulând performanţele elevilor. Respectaţi standardele de iluminat pentru şcoli şi universităţi.
  Reduceţi costurile folosind lumini care îşi reduc intensitatea atunci când senzorii detectează clase goale sau un nivel suficient al luminii naturale.
  Obţineţi economii de energie de până la 57% folosind un sistem de iluminat pentru şcoli eficient energetic.

  Ce se poate face cu SchoolVision

   

  SchoolVision de la Philips Lighting este un sistem de iluminat care permite profesorilor să aleagă între patru setări diferite ale luminii, care imită evoluţia naturală a luminii diurne şi ajută copiii să rămână concentraţi şi atenţi.

  Studii de caz

  Contactaţi-ne

  Contactați centrul nostru local
  dacă aveţi întrebări sau doriţi informaţii

  Exploraţi alte sisteme de iluminat pentru unitatea dvs. de învăţământ