Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  RoomFlex

   

  Un sistem de comandă pentru camere inteligente

  Surprindeţi-vă oaspeţii transformându-le experienţa 

  Fidelizaţi clienţii creând pentru aceştia experienţa perfectă. Sistemele inteligente de comandă RoomFlex pentru camere de hotel combină senzorii, iluminatul inovator şi integrarea sistemelor pentru a regândi conceptul de servicii oferite clienţilor.

   

  Ridicaţi standardele serviciilor dvs., datorită camerelor de hotel care detectează oaspeţii şi reglează instantaneu lumina şi temperatura camerei pentru a îi face să se simtă ca acasă. Oaspeţii pot personaliza cu uşurinţă setările folosind sistemul de comandă din cameră şi pot chiar alege să se trezească natural, datorită luminii, în loc să folosească o alarmă.

   

  În plus, camerele din hotelul dvs. vor fi mai eficiente datorită panoului de control RoomFlex, care comunică cu sistemul HVAC şi alte sisteme de management din hotel pentru a indica consumul de energie al sistemelor de iluminat şi gradul de ocupare a camerelor din hotelul dvs.

  Sistemul de comandă RoomFlex pentru camere de hotel de la Philips Lighting

  Avantajele RoomFlex  pe scurt

  Sistemul RoomFlex de la Philips Lighting oferă control oaspeţilor şi o vizibilitate mai bună managerilor hotelului.
  Verificare

  Faceţi ca oaspeţii dvs. să se simtă bineveniţi

  Intrarea oaspetelui activează o scenă de iluminat plăcută, porneşte sistemul HVAC, deschide jaluzelele şi activează alertele de menaj.

  verificare

  Îmbunătăţiţi experienţa oaspeţilor

  Oaspeţii utilizează sistemul de comandă din cameră pentru a personaliza iluminatul şi a îşi seta temperatura preferată. Iluminatul activat de senzori protejează oaspeţii noaptea, prevenind accidentele cauzate de întuneric, iar răsăritul simulat îi trezeşte natural.

  verificare

  Economisiţi energie

  Detectaţi lumina diurnă şi ocuparea camerelor şi reglaţi instantaneu iluminatul şi alte sisteme.

  verificare

  Îmbunătăţiţi eficienţa operaţională

  Obţineţi o imagine completă, în timp real, a camerelor din hotelul dvs. şi a solicitărilor de servicii, prin intermediul unui panou de control pe care îl puteţi integra cu alte sisteme de management din hotel.

  verificare

  Efectuaţi întreţinerea într-un mod proactiv

  Asiguraţi eficienţa menajului şi reparaţiilor, datorită senzorilor din corpurile de iluminat din camere, care trimit echipei dvs. alerte SMS şi prin e-mail.

  Ce se poate face cu RoomFlex

   

  Sistemul RoomFlex de la Philips Lighting este un sistem inteligent de comandă pentru camere de hotel, care combină senzorii, iluminatul inovator cu LED şi integrarea sistemelor pentru a optimiza experienţa clienţilor.

  Cum funcţionează

  RoomFlex este un sistem complet, de tip „plug and play”, de iluminat pentru camerele de hotel, care poate fi personalizat pentru a se adapta hotelului dvs. Acesta funcţionează cu o gamă largă de lămpi profesionale, corpuri de iluminat şi senzori Philips. Pentru a afla care dintre acestea sunt recomandate pentru ţara sau regiunea dvs., discutaţi cu persoana de contact Philips Lighting de pe piaţa dvs.
  Sistemul de comandă pentru camere de hotel RoomFlex de la Philips Lighting include un panou de control şi se integrează în alte sisteme ale hotelului.

  Panoul de control pentru hoteluri RoomFlex  

  Panoul dvs. de control afişează toate camerele din reţeaua hotelului dvs., permiţându-vă să consultaţi starea acestora, solicitările de service şi datele din alte sisteme integrate ale hotelului, precum sistemele HVAC şi Opera Oracle.
  Panoul Antumbra de la Philips Lighting personalizează sistemul de comandă pentru camere RoomFlex cu brandul hotelului dvs.

  Panoul de control pentru camere Antumbra

  Panourile de control pentru camere se aprind atunci când detectează prezenţa oaspeţilor. Personalizate cu identitatea de brand şi fonturile hotelului şi cu butoanele alese de dvs., acestea pot fi integrate în sistemul dvs. HVAC pentru a afişa temperatura camerei şi comenzile corespunzătoare. Ceasul încorporat poate declanşa, de asemenea, o experienţă plăcută a trezirii.

  Studii de caz

  Wake up – pentru o stare de bine

   

  Acum, oaspeţii hotelului dvs. pot controla

  iluminatul, pot adormi mai uşor şi se pot trezi într-un mod mai

  plăcut, datorită răsăritului simulat Este un mod excelent

  de a le oferi o şedere mai plăcută.

  Exploraţi alte sisteme de iluminat pentru hotelul dvs.