Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  HealWell

   

  Iluminat pentru saloanele de spital care face pacienţii să se simtă mai bine

  Iluminatul care ajută vindecarea

  Creaţi un mediu de vindecare mai eficient folosind puterea naturală a luminii. HealWell aliniază automat iluminatul saloanelor de spital cu ritmul circadian uman, pentru a ajuta pacienţii să doarmă mai bine, să se simtă mai bine şi să se vindece mai rapid.

   

  HealWell adoptă o abordare bazată pe dovezi a iluminatului, folosind module de plafon ce simulează ritmurile luminii diurne, cu niveluri şi tonuri dinamice ale luminii, oferind, în acelaşi timp, vizibilitate excelentă pentru examinările medicale. 

  Pacienţii pot personaliza cu uşurinţă iluminatul din paturile lor, iar iluminatul subtil de orientare cu LED ajută personalul medical să se deplaseze discret. Studiile arată că HealWell ajută pacienţii să adoarmă mai rapid şi să doarmă mai profund, îmbunătăţind starea de spirit a acestora.*

  Sistemul de iluminat pentru saloane de spital HealWell de la Philips Lighting susţine ritmurile de somn ale pacienţilor, contribuind la îmbunătăţirea rezultatelor medicale.

  Avantajele HealWell pe scurt

  HealWell stimulează ritmuri de somn mai sănătoase şi ajută atât personalul, cât şi pacienţii să vadă mai bine, să se simtă mai bine şi să funcţioneze mai bine.
  Îmbunătăţiţi într-un mod evident și bazat pe dovezi, rezultatele medicale folosind un sistem de iluminat, care se aliniază cu ritmurile circadiene ale pacienţilor.
  Îmbunătăţiţi experienţa pacienţilor cu un sistem de iluminat care îmbunătăţeşte într-un mod care poate fi demonstrat, atât starea de spirit, cât şi durata şi calitatea somnului.
  Oferiţi confort pacienţilor prin intermediul controlerelor localizate pentru iluminat, ce permit iluminatul personalizat al paturilor.
  Sporiţi satisfacţia personalului medical folosind, în saloanele de spital, un sistem de iluminat care poate fi reglat instantaneu în funcţie de activităţile efectuate, de preferinţele pacienţilor sau de necesităţile medicale ale acestora.
  Economisiţi energie cu cele mai recente corpuri de iluminat cu LED
  Modernizaţi-vă rapid unitatea alegând un sistem complet, uşor de instalat.
  Integraţi sistemul de iluminat în reţeaua spitalului, sistemul de management al clădirii sau alte sisteme IT pentru a permite monitorizarea şi raportarea centralizată.

  Ce se poate face cu HealWell

   

  HealWell este un sistem de comandă scalabil, conectat în reţea, care gestionează automat un ritm dinamic al luminii diurne. Folosind combinaţii de lumini inovatoare, bazate pe cercetare, sistemul se aliniază cu ritmul circadian uman pentru a promova un ritm sănătos al somnului, a reduce anxietatea şi a îmbunătăţi confortul pacienţilor şi personalului.

  Cum funcţionează HealWell

   

  Cu HealWell, puteţi crea un iluminat optim pentru vindecare, sporind simultan confortul pacienţilor şi satisfacţia personalului.

  Sistemul HealWell de la Philips Lighting este un sistem complet de iluminat pentru saloane de spital, care îmbunătăţeşte experienţa pacienţilor.
  Confortul şi ritmurile de somn ale pacienţilor sunt susţinute de luminile de plafon, care simulează automat ciclurile luminii diurne. Pacienţii pot controla separat setările şi culorile luminii, controlându-şi propria lampă de citit cu ajutorul unei telecomenzi portabile.
  Sistemul HealWell de la Philips Lighting este un sistem complet de iluminat pentru saloane de spital, care menţine productivitatea echipelor medicale.
  Echipele medicale îşi pot îndeplini cu uşurinţă sarcinile fără a deranja pacienţii, în timp ce iluminatul subtil de ambianță şi de orientare le menţine productivitatea. Panourile şi comutatoarele destinate personalului medical oferă controlul iluminatului pentru fiecare pat în parte şi permit iluminatul rapid al saloanelor, conform necesităţilor. Dacă este necesar, o serie de profiluri de iluminat presetate pot fi personalizate în funcţie de necesităţile spitalului.

  Studii de caz

  *Un studiu desfăşurat de Philips Lighting în parteneriat cu Centrul de studii clinice Maastricht şi Universitatea Maastricht. Rezultatele sunt bazate pe publicarea primei analize: Gimenez et al. Annual Proceedings of the NSWO, Volumul 22, 2011, p. 56-5

  Contactaţi-ne

  Contactați centrul nostru local
  dacă aveţi întrebări sau doriţi informaţii

  Descărcări

  Exploraţi alte sisteme de iluminat pentru unitatea dvs.