Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  GreenWarehouse

   

  Iluminat cu LED, eficient energetic, pentru industrie şi logistică

   

   

  Cel mai eficient depozit pe care l-aţi utilizat vreodată

  Vremea iluminatului permanent şi costisitor pentru industrie şi logistică a trecut. GreenWarehouse vă permite să asiguraţi la cerere un iluminat industrial, sigur şi eficient, datorită senzorilor care detectează persoanele şi vehiculele şi reglează automat iluminatul la nivelul corect.

   

  GreenWarehouse poate fi instalat în depozite şi clădiri industriale noi şi existente, de orice dimensiuni, indiferent dacă acestea sunt organizate ca spaţii deschise sau sunt separate prin rafturi. Utilizând lumini industriale cu LED, eficiente energetic şi având o durată lungă de viaţă, precum şi zone de reglare flexibilă a intensităţii luminoase, acest sistem poate oferi economii de energie de până la 50%*.

   

  Uşor de instalat, înlocuind corpurile de iluminat existente. Nu este necesară nicio infrastructură de cabluri, iar sistemele de comandă wireless facilitează configurarea sistemului.

  * Calculat pentru o suprafaţă de 10.000 m2 şi o perioadă de 10 ani, prin compararea costurilor de instalare şi exploatare a sistemului GreenWarehouse cu o soluţie fluorescentă convenţională, fără sisteme de reglare a intensităţii luminoase.
  GreenWarehouse – Iluminatul depozitelor tocmai a devenit mai inteligent

  Avantajele GreenWarehouse pe scurt

  Sistemul de iluminat industrial GreenWarehouse de la Philips Lighting poate oferi depozitului dvs. economii de energie de până la 50%.
  Creaţi o unitate sigură şi sustenabilă folosind detectarea prezenţei, care activează numai iluminatul necesar pentru fiecare activitate.
  Personalizaţi zonele de iluminat, profilurile şi nivelurile de reglare a intensităţii luminoase pentru a obţine exact nivelurile de lumină de care aveţi nevoie pentru a asigura productivitatea echipei dvs. şi a economisi energie.
  Reduceţi costurile de întreţinere folosind lumini industriale cu LED şi durată lungă de viaţă; în plus, puteţi obţine economii chiar mai importante de energie reglând intensitatea luminoasă de fundal la 10%.
  Începeţi rapid utilizarea folosind sistemele de comandă plug and play şi reconfiguraţi cu uşurinţă sistemul de iluminat dacă reorganizaţi spaţiul unităţii dvs.

  Ce se poate face cu GreenWarehouse

   

  Sistemul GreenWarehouse de la Philips Lighting permite crearea unor zone flexibile de reglare a intensităţii luminoase, pentru siguranţa, confortul şi productivitatea tuturor.

  Cum funcţionează


  GreenWarehouse este un sistem complet de iluminat industrial, pe care îl puteţi configura în funcţie de necesităţile depozitului sau centrului dvs. de logistică.

  Sistemul de iluminat vă permite să vă creaţi propriile zone de iluminat, să vă stabiliţi propriile niveluri de reglare a intensităţii luminoase şi să programaţi durata diferitelor modele de iluminat. Şi, dat fiind că este o soluţie „plug and play”, aceasta este gata de utilizare cu efort minim la punctul de instalare. Senzorii de detectare a prezenţei pot fi instalaţi în două moduri: prin montarea senzorilor externi pe perete sau tavan, în funcţie de dispunerea clădirii dvs., sau prin alegerea unor corpuri de iluminat cu senzori integraţi, care elimină necesitatea componentelor hardware suplimentare.

   

  Vă putem oferi soluţii de ultimă oră pentru toate secţiunile depozitului dvs., inclusiv pentru zonele deschise, zonele cu rafturi şi spaţiile refrigerate. Datorită sistemelor de comandă wireless, acestea sunt uşor de controlat şi reglat, iar senzorii de mişcare integraţi facilitează reducerea consumului de energie. Putem personaliza un pachet în funcţie de depozitul dvs., indiferent de dimensiunile acestuia, deoarece sistemul este scalabil în totalitate. 

  Corpuri de iluminat compatibile cu GreenWarehouse

  GentleSpace gen 2 de la Philips Lighting: iluminat de la înălţimi mari cu o eficienţă energetică extraordinară

  GentleSpace gen 2

   

  Obţineţi economii cu ajutorul acestui corp de iluminat eficient energetic şi neegalat în domeniul său, ce oferă opţiuni flexibile pentru iluminatul de la înălţimi mari şi permite utilizarea unui PSED de reţea centralizată de urgenţă.

  GreenUp Highbay de la Philips Lighting: iluminat de la înălţimi mari eficient energetic, cu LED, pentru unităţile industriale cu tavan înalt

  GreenUp Highbay  


  Îmbunătăţiţi eficienţa operaţională a unităţii dvs. industriale cu tavan înalt înlocuind sistemul de iluminat de la înălţimi mari HID de 400 W şi T5 6×54 W. Alegeţi opţiunea wireless GreenUp Highbay pentru a obţine economii de energie de până la 88%, în plus faţă de detectarea prezenţei şi controlul prin intermediul unei telecomenzi portabile.
  GreenPerform Highbay de la Philips Lighting: iluminat de la înălţimi mari eficient energetic, cu o optică LED adaptată pentru rafturile înalte

  GreenPerform Highbay


  Obţineţi rapid economii de energie înlocuindu-vă sistemul existent HID de iluminat de la înălţimi mari, de 250 sau 400 W, cu acest sistem de iluminat cu optică LED optimizată pentru rafturi înalte. Aceste produse sunt proiectate special pentru a ilumina planurile verticale în depozite, oferind vizibilitate optimă în orice situaţie.
  GreenPerform Batten de la Philips Lighting: lumini industriale cu LED, eficiente energetic, cu durată lungă de viaţă şi posibilitatea controlului wireless

  GreenPerform Batten


  Obţineţi economii de energie de până la 50% în comparaţie cu baghetele T8 convenţionale, folosind acest sistem de iluminat comercial cu LED pe care îl puteţi controla wireless cu ajutorul unei telecomenzi.
  Maxos fusion de la Philips Lighting: reduceţi costurile cu iluminatul depozitului dvs. folosind un sistem LED pe şină cu senzori integraţi.

  Maxos fusion


  Obţineţi o calitate excelentă a luminii folosind mai puţine corpuri de iluminat şi reduceţi  costurile cu iluminatul depozitului cu peste 50%  în comparaţie cu lămpile fluorescente. Acest sistem LED pe şine are senzori integraţi pentru a colecta date privind utilizarea depozitului şi a permite şi alte îmbunătăţiri ale eficienţei operaţionale. 
  Pacific LED de la Philips Lighting: corpuri de iluminat robuste, rezistente la apă, ce oferă depozitului dvs. lumină albă de înaltă calitate

  Pacific LED  


  Obţineţi lumină albă de înaltă calitate folosind aceste corpuri de iluminat robuste şi rezistente la apă, ce reduce la minimum orbirea şi sunt uşor de instalat, datorită capacelor terminale inteligente. 

  Servicii pentru GreenWarehouse

  servicii pe întreaga durată de viaţă

  Servicii de asistenţă pentru întreaga durată de viaţă

  Protejaţi-vă investiţia în iluminatul industrial folosind un pachet personalizat de servicii de la Philips Lighting, care include întreţinerea pe termen lung pentru o funcţionare lipsită de probleme.

  Studii de caz

  Contactaţi-ne

  Contactați centrul nostru local
  dacă aveţi întrebări sau doriţi informaţii

  Exploraţi alte sisteme de iluminat pentru unitatea dvs.