Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  GreenParking

   

  Iluminat wireless, cu LED, pentru parcări, cu senzori

  Economisiţi energie şi reduceţi costurile sporind, în acelaşi timp, siguranţa

  Iluminatul parcărilor poate fi costisitor, în special atunci când este utilizat permanent. GreenParking este un sistem wireless de iluminat cu LED pentru parcări, care detectează prezenţa pietonilor şi vehiculelor pentru a asigura iluminatul atunci când este necesar, economisind energia şi reducând costurile cu până la 80%.

   

  Detectarea prezenţei, reglarea flexibilă a intensităţii luminoase şi luminile cu LED cu durată lungă de viaţă şi necesităţi de întreţinere scăzute oferă un iluminat mai sustenabil al parcărilor, în plus faţă de siguranţa şi confortul vizitatorilor.

   

  Sistemele de comandă wireless intuitive fac ca această soluţie „plug and play” să fie uşor de instalat şi de programat atât în parcările noi, cât şi în cele existente.

  Sistemul Pacific LED GreenParking

  Avantajele GreenParking pe scurt

  Sistemul GreenParking de la Philips Lighting asigură amortizarea rapidă a investiţiei, oferind economii de energie şi costuri.

  Reduceţi costurile de exploatare cu până la 80%

  LED-urile eficiente energetic şi tehnologia de comandă inteligentă reduc consumul de energie.

  Reduceţi iluminatul inutil

  Cu funcţiile de detectare a prezenţei şi reglare pe zone a intensităţii luminoasă, iluminatul parcării se va activa atunci când este necesar.

  Menţineţi-vă vizitatorii în siguranţă

  Personalizaţi zonele de iluminat din parcare pentru a optimiza vizibilitatea, siguranţa şi confortul.

  Reduceţi costurile de întreţinere

  Corpurile de iluminat cu LED durează mai mult şi trebuie înlocuite mai rar.

  Modernizări uşoare

  Modernizaţi-vă sistemul şi adăugaţi cu uşurinţă noi corpuri de iluminat, pe care le veţi putea configura folosind sistemele de comandă wireless „plug and play”.

  Asiguraţi-vă că parcarea dvs. va rămâne eficientă şi în viitor

  Sistemul nostru scalabil de lumini pentru parcări poate fi montat pe vechile instalaţii sau în instalaţii noi.

  Ce se poate face cu GreenParking

   

  GreenParking de la Philips Lighting este un sistem wireless de iluminat cu LED, care economiseşte energie cu ajutorul funcţiei de detectare a prezenţei şi al zonelor de iluminat. 

  Cum funcţionează


  GreenParking este un sistem wireless de iluminat care combină durata lungă de viaţă şi eficienţa energetică a LED-urilor cu sisteme de comandă, senzori şi opţiuni de reglare pe zone, pentru siguranţă sporită şi costuri reduse.

  Alegerea vă aparţine

   

  Sistemul GreenParking poate fi instalat în două moduri: puteţi combina corpurile de iluminat cu LED Pacific, cu durată lungă de viaţă, şi unităţile de detectare a prezenţei, comandate wireless, sau puteţi alege corpurile de iluminat cu LED Pacific cu senzor integrat. Corpurile de iluminat sunt rezistente la apă şi la mediile dificile.

   

  Alegând oricare dintre aceste opţiuni, veţi obţine funcţii de detectare a prezenţei şi reglare automată a intensităţii luminoase, în plus faţă de calitatea excelentă a luminii, fără variaţii cromatice. Senzorii externi pot fi montaţi pe perete sau pe tavan, în funcţie de dispunerea parcării dvs., în timp ce senzorii integraţi elimină necesitatea componentelor hardware suplimentare. 

   

  Cea mai recentă generaţie de corpuri de iluminat cu LED Pacific include corpuri de iluminat compatibile cu economia circulară – primele dintr-o serie de produse optimizate pentru modelul de servicii de iluminat circulare. Acestea sunt proiectate astfel încât să utilizeze resursele naturale într-un mod mai eficient, bazat pe regenerare, închizând ciclul de utilizare a materialelor în conformitate cu principiile economiei circulare. Graţie asamblării şi designului modular, întreţinerea este simplă, iar modernizările pot fi efectuate cu uşurinţă. În plus, aceste produse oferă performanţe optime de-a lungul întregii lor durate de viaţă.

  Sistemul GreenParking de la Philips Lighting asigură amortizarea rapidă a investiţiei, oferind economii de energie şi costuri.

  Studii de caz

  Contactaţi-ne

  Contactați centrul nostru local
  dacă aveţi întrebări sau doriţi informaţii

  Exploraţi alte sisteme de iluminat pentru clădirea dvs.