Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  BaseLogic

   

  Modernizarea rapidă a sistemului de iluminat al tunelului dvs.

  Modernizaţi-vă tunelul cu BaseLogic

  Transformaţi tunelurile existente în locuri mai sigure şi mai sustenabile folosind BaseLogic – un sistem de iluminat cu LED pentru tuneluri care facilitează modernizarea sistemelor de iluminat pentru tuneluri şi pasaje de nivel inferior.

   

  BaseLogic reglează dinamic iluminatul tunelurilor, în funcţie de condiţiile de iluminat în timp real, pentru a ajuta ochii şoferilor să se adapteze atunci când aceştia intră şi ies din tuneluri. Operatorii tunelurilor beneficiază de un nivel superior de control prin funcţii de bază de monitorizare a defecţiunilor, notificări instantanee privind defecţiunile şi integrarea sistemului SCADA, ce permite monitorizarea de la distanţă.

   

  BaseLogic se instalează rapid, cu investiţii de capital reduse. Acesta vă poate ajuta, de asemenea, să vă reduceţi costurile operaţionale deblocând economii permanente de energie şi ale costurilor de întreţinere.

  BaseLogic se instalează rapid, cu investiţii de capital reduse

  Avantajele BaseLogic pe scurt

  Tunelul Kvarnholms
  Economisiţi energie

  Modernizare uşoară

  Acest sistem flexibil şi modular de iluminat al tunelurilor este adecvat pentru majoritatea tunelurilor existente, necesitând investiţii iniţiale limitate.

  Economisiţi energie

  Reduceţi la minimum închiderea tunelului

  Corpurile de iluminat uşor de instalat nu necesită cabluri noi, ceea ce facilitează instalarea.

  Economisiţi energie

  Reduceţi costurile şi emisiile

  LED-urile eficiente energetic, cu durată lungă de viaţă, reduc costurile asociate întreţinerii şi operării.

  Economisiţi energie

  Îmbunătăţiţi vizibilitatea şi siguranţa

  Iluminatul inteligent al tunelurilor detectează condiţiile de iluminat în timp real şi optimizează dinamic lumina.

  Economisiţi energie

  Obţineţi tuneluri mai sigure

  Notificările instantanee privind defecţiunile şi supracomanda manuală reglează intensitatea luminii la 100% în situaţiile de urgenţă. 

  Economisiţi energie

  Telecomandă

  Gestionaţi de la distanţă iluminatul tunelului integrând BaseLogic cu un sistem de comandă pentru tuneluri SCADA. 

  Ce se poate face cu BaseLogic

  BaseLogic este un sistem modular, adecvat pentru toate tunelurile şi pasajele de nivel inferior. De la pasajele de nivel inferior separate, cu lungime mică, programate cu orare de iluminat pentru noapte şi zi, la tunelurile rutiere cu zone multiple, fotometre şi senzori care reglează iluminatul intern al tunelurilor în funcţie de luminozitatea mediului extern. Instalat cu uşurinţă, cu ajutorul cablurilor existente pentru comenzile de reglare a intensităţii luminoase, sistemul se reglează automat pe baza unor comportamente programate în prealabil,pentru a spori confortul pietonilor sau şoferilor.

  Cum funcţionează

   

  BaseLogic de la Philips Lighting  se integrează cu sistemele existente de management SCADA pentru a crea sisteme inteligente de iluminat al tunelurilor, ideale pentru controlul şi monitorizarea mai multor tuneluri sau a tunelurilor cu zone multiple. Diferitele tuneluri şi pasaje de nivel inferior necesită configuraţii diferite de iluminat al tunelurilor. Cu BaseLogic, beneficiaţi de un sistem flexibil de iluminat al tunelurilor, care poate fi adaptat în funcţie de cerinţele specifice proiectului dvs. Alegeţi configuraţia care corespunde cel mai bine necesităţilor tunelului dvs.

  Faceţi clic pentru a mări

  Studii de caz

  Contactaţi-ne

  Contactați centrul nostru local
  dacă aveţi întrebări sau doriţi informaţii

  Exploraţi alte sisteme de iluminat pentru tunelul dvs.