Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Vă menţine

  în mişcare

  Sisteme de comandă pentru iluminatul tunelurilor

  Până în prezent, proiectarea sistemelor de comandă pentru iluminat tradiţionale era responsabilitatea antreprenorului de servicii de mentenanţă. Datorită amplei noastre experienţe şi a soluţiilor de produse integrate care includ sistemele de comandă inteligente pentru iluminat, am redus responsabilitatea instalatorului pentru a simplifica proiectele electrice complicate şi a reduce semnificativ volumul de muncă, eforturile de administrare a traficului şi cheltuielile de capital.
  Pictogramă pentru sisteme de comandă pentru iluminatul tunelurilor

  Soluţie completă  

   

  Indiferent de proiect – construcţie nouă, renovare, montare pe vechile instalaţii ale unor pasaje de nivel inferior scurt sau un tunel cu lungime de mai mulţi kilometri – Philips oferă un sistem de comandă complet pentru iluminat.

  Experienţa noastră neegalată, expertiza şi flexibilitatea sistemului de comandă influenţează pozitiv proiectul pe întreaga durată de viaţă. Putem furniza totul, de la proiectare şi furnizarea de echipamente până la instalare, punerea în funcţiune şi instruire până la serviciile de mentenanţă pe întreaga durată de viaţă.

   

  Avantaje

  • Furnizor unic
  • Costuri reduse
  • Proces eficientizat
  Tunel iluminat cu sistem de iluminat pentru tuneluri de la Philips

  Furnizare

   

  Datorită numărului minim de componente ale sistemului şi tehnologiei de tip „plug-and-play”, instalarea la faţa locului este rapidă şi simplă. Interfaţa uşor de utilizat pentru controlul sistemului de iluminat pe computer permite operatorilor şi furnizorilor de servicii de întreţinere să navigheze cu uşurinţă prin meniuri pentru a monitoriza starea sistemului de iluminat şi, de asemenea, pentru a asigura controlul operaţional fie la nivel local, fie în cadrul unei reţele SCADA. Datele istorice ale sistemului sunt uşor accesibile.

  Performanţa ridicată şi longevitatea sistemului sunt esenţiale pentru funcţionalitatea reţelei de tunel şi continuitatea traficului.

   

  Avantaje

  • Instalare rapidă şi simplă
  • Economii de costuri
  • Performanţă ridicată
  • Sistem longeviv
  Tunelul Meir iluminat cu sistem de iluminat pentru tuneluri de la Philips

  Cazuri similare

  Portofoliul de sisteme de comandă pentru iluminatul tunelurilor 

  tunnel logic

  TunneLogic

   

  TunneLogic este sistemul nostru dedicat pentru controlul şi monitorizarea tunelurilor, conceput special pentru tehnologia LED. Sistemul nostru de comandă care este uşor de instalat, de pus în funcţiune, de operat şi de întreţinut, oferă clientului posibilitatea de a controla iluminatul în siguranţă şi acces rapid la informaţiile privind starea sistemului de iluminat.

   

  Descărcaţi ghidul de produse

  Cum
  vă putem ajuta
  prin serviciile pe care le oferim?

  Philips furnizează servicii complete care vă vor ajuta cu privire la mai multe operaţii şi vor minimaliza riscurile investiţiei. Serviciile noastre sunt disponibile separat sau pot fi combinate pentru a crea un pachet personalizat care garantează o soluţie coordonată la cheie.

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate