Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Vă menţine

  în mişcare

  Corpuri de iluminat pentru tuneluri

  Fiecare zonă dintr-un tunel are cerinţe proprii în ceea ce priveşte proiectarea şi performanţa sistemului de iluminat. De exemplu, intrările în tunel necesită niveluri ridicate de lumină cu spaţiere mică sau deloc între corpurile de iluminat.

   

  Pe de altă parte, iluminatul în interiorul tunelului trebuie să fie la un nivel scăzut, cu sau fără spaţiere între corpurile de iluminat. Datorită portofoliului nostru amplu de corpuri de iluminat cu LED, putem crea orice concept de iluminat pentru a asigura cu precizie echilibrul corect între vizibilitate, siguranţă şi economie.

  Pictogramă pentru corpurile de iluminat pentru tunel

  Design LED specializat  

   

  Datorită atenţiei fără compromis pe care o acordăm proiectării corpurilor de iluminat cu LED, produsele noastre asigură cele mai bune performanţe în fiecare aplicaţie de iluminat al tunelurilor. Avem produse dedicate pentru fiecare concept şi configuraţie de iluminat şi o gamă largă de sisteme optice de înaltă calitate care sunt garanţia eficienţei optime a proiectului dvs.

   

  Avantaje

  • Performanţă ridicată
  • Eficienţă remarcabilă
  Lumina din tunel reflectată pe un automobil

  Concepte de întreţinere

   

  Prin natura lor, tunelurile oferă posibilităţi limitate de închidere fără să cauzeze probleme majore de trafic. Conceptele noastre de instalare uşoară şi de întreţinere sporesc la maxim mentenabilitatea schemei dvs. de iluminat şi reduc la minim timpul de întreţinere. De asemenea, produsele noastre sunt proiectate pentru a asigura cea mai mare longevitate din categoria lor.

   

  Avantaje

  • Instalare uşoară
  • Întreţinere redusă
  • Mentenabilitate maximă
  • Durată de viaţă mare
  Muncitori în interiorul unui tunel efectuând lucrări de întreţinere a sistemului de iluminat

  Vă luminează calea

   

  Corpurile noastre de iluminat asigură lumina în tunelul dvs. conform celor mai înalte standarde de confort şi siguranţă. Gama noastră include o serie amplă de sisteme optice care acceptă diferite poziţii de montaj, de la dispuneri centrale până la cele pe cornişe. Sistemul de control şi monitorizare digital permite caracteristici unice de reglare a intensităţii luminoase a corpurilor de iluminat cu LED.

   

  Avantaje

  • Confort remarcabil
  • Siguranţă neegalată
  Corpuri de iluminat cu montaj la înălţimi mari în Tunelul Meir

  Abordarea sistemului

   

  Noi proiectăm toate corpurile noastre de iluminat cu LED având în minte întregul sistem. Astfel, fiecare corp de iluminat are o durată de viaţă scontată similară, indiferent de aplicaţie. Acest lucru reduce la minim neplăcerile provocate de operaţiile de înlocuire şi eficientizează întreţinerea de rutină pentru a face mai uşoară viaţa tuturor.

   

  Avantaje

  • Durată de viaţă constantă
  • Întreţinere mai uşoară
  Intrarea în tunelul Lundbytunnel

  Cazuri similare

  Portofoliul de corpuri de iluminat pentru tuneluri 

  • TunLite LED
   TunLite LED
   Mecanicii de tuneluri necesită pentru un iluminat şoferi, biciclişti şi pietoni şi care să minimizeze în acelaşi timp cheltuielile cu energia şi întreţinerea disruptivă.TunLite LED...

  T-line

  Concept de iluminat linear cu LED confortabil, alternativa la iluminatul de interior cu lămpi fluorescente

   

  Cum
  vă putem ajuta
  prin serviciile pe care le oferim?

  Philips furnizează servicii complete care vă vor ajuta cu privire la mai multe operaţii şi vor minimaliza riscurile investiţiei. Serviciile noastre sunt disponibile separat sau pot fi combinate pentru a crea un pachet personalizat care garantează o soluţie coordonată la cheie.

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate