Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Stimularea emoţiilor şi a energiei 

  pentru fani

  Iluminatul pentru manifestaţii sportive ArenaExperience

  Iluminatul potrivit este vital pentru locaţiile sportive. De la stadioane sportive profesionale de mici dimensiuni până la arenele pentru eveniment multifuncţionale importante, sistemul ArenaExperience face diferenţa dintre un jocurile normale şi un eveniment cu adevărat incitant.

   

  Vizibilitatea clară pe teren îi ajută pe jucători să atingă performanţe maxime. Iluminatul fără orbire ajută camerele să capteze acţiunea şi nu incomodează vederea spectatorilor. Iluminatul arhitectural face atmosfera mai atrăgătoare pentru vizitatori, crescând astfel încasările. Sistemele de comandă inteligente reduc costurile operaţionale.

   

  Pe scurt, beneficiile sistemelor ArenaExperience transformă locaţia dvs. într-un centru de divertisment de talie mondială. 

  film soluţii pentru arene

  Sunt încântat să
  pot colabora

  cu Philips pentru a oferi cel mai bun mediu posibil suporterilor noştri la meciurile lui Chelsea pe teren propriu. Clubul de fotbal Chelsea este încă o dată lider în inovaţie şi aşteptăm cu nerăbdare multe meciuri memorabile la Stamford Bridge sub lumina acestui nou sistem de iluminat ambiental.”

   

  - Ron Gourlay, CEO Chelsea FC

  arena-vision

  Pe terenul de sport


  Spaţiul de joc este locul unde se întâmplă magia dar lumina trebuie să fie echilibrată atent pentru ca toată lumea să savureze evenimentul. Prea multă lumină poate fi deranjantă pentru jucători iar prea puţină lumină va reduce vizibilitatea pentru spectatori.


  Sistemele de iluminat ambiental cu LED ArenaVision vă permit să alegeţi nivelul corect al intensităţii luminoase pentru fiecare ocazie, pentru a satisface atât fanii de acasă cât şi pe cei de pe stadion. Reflectoarele fără pâlpâire fac posibilă reluarea cu încetinitorul a fazelor capturate de camere. Setările luminoase se modifică imediat la atingerea unui buton, creând atmosfera potrivită pentru muzică live şi alte reprezentaţii.

  Stadion sportiv în aer liber iluminat cu sisteme de iluminat pentru manifestaţii sportive de la Philips

  Proiectoare ArenaVision LED

   

  Pregătiţi-vă pentru o experienţă sportivă acaparantă. Sistemul de iluminat pentru terenuri sportive ArenaVision LED asigură o claritate vizuală remarcabilă, o gestionare eficientă a căldurii şi o durată de viaţă îndelungată liniştitoare.

   

  Proiectate exclusiv pentru aplicaţii de iluminat al arenelor sportive şi multifuncţional, reflectoarele cu LED ArenaVision pot fi reglate, reconfigurate şi pornite sau oprite prin simpla atingere a unui buton. Sunt integrate cu sistemele audiovizuale pentru efecte de iluminat avansate şi performanţa lor fără pâlpâire permite redările în reluare cu încetinitorul ale fazelor înregistrate de camere cu calitate HD.

   

  Aflaţi mai multe

  Iluminat de exterior atrăgător la Friends Arena, Suedia cu sisteme de iluminat arhitectural de la Philips

  În arenă

   

  Iluminatul pentru magazine şi industria hotelieră poate crea oportunităţi noi în arenă. Atrageţi vizitatorii către magazine şi stârniţi-le interesul privind mărfurile pentru a accelera vânzările. Instalaţi sisteme de iluminat reconfortante în camerele de hotel, cu lumina adaptată la culorile sponsorului. Creaţi atmosfera potrivită pentru conferinţele de presă, întâlniri şi petreceri.

   

  Iluminatul de faţadă şi arhitectural poate fi conectat la sistemul de iluminat de pe terenul sportiv pentru crearea unor efecte luminoase orchestrate. Efectele vizuale incitante încurajează oamenii să rămână mai mult timp în arenă şi să povestească şi prietenilor experienţele trăite.

  În jurul arenei

   

  Iluminatul de ultimă generaţie vă permită să economisiţi bani, să sporiţi siguranţa şi să creaţi o atmosferă captivantă chiar şi înainte de intrarea oaspeţilor pe stadion. faceţi-i să se simtă în siguranţă în zonele de parcare, datorită iluminatului economic şi puternic cu LED. Ghidaţi-i de la ieşirea din subteran până la arenă, cu corpuri de iluminat care necesită servicii reduse de întreţinere. Inspiraţi-i de la distanţă, cu iluminatul de faţadă cu LED care transformă locaţia dvs. într-un punct de reper.

  Stadionul olimpic Guangzhou iluminat cu produse de iluminat de la Philips

  Victorie pentru noul sistem de iluminat Arena Ghelamco a echipei KAA Gent

   

  Pentru a ajuta KAA Gent să ajungă pe primul loc în ligă, stadionul de acasă, cu o capacitate de 20.000 de locuri, a fost dotat cu sisteme de iluminat pentru faţade cu LED de ultimă generaţie. Pe exteriorul clădirii, o jumătate de milion de LED-uri creează efecte luminoase uimitoare, cu ondulaţii, estompări liniare încrucişate, secvenţe, efecte stroboscopice şi explozii.

  Cazuri

  Fişiere de descărcat

  Videoclipuri

  ArenaVision LED

  Premieră mondială 

  pe Ekinox Arena pentru ArenaVision LED
  Chelsea F.C

  Iluminatul terenurilor sportive cu LED

  pentru Chelsea F.C.

  Cum
  vă putem ajuta
  prin serviciile pe care le oferim?

  Philips furnizează servicii complete care vă vor ajuta cu privire la mai multe operaţii şi vor minimaliza riscurile investiţiei. Serviciile noastre sunt disponibile separat sau pot fi combinate pentru a crea un pachet personalizat care garantează o soluţie coordonată la cheie.

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate