Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Sisteme de iluminat:

  pentru spaţii publice

  Iluminatul public proiectat estetic şi inteligent susţine prosperitatea comunităţilor prin revitalizarea cartierelor, atragerea vizitatorilor şi sentimentul de siguranţă transmis turiştilor şi rezidenţilor. Un plan de iluminat complet poate transforma un oraş într-o destinaţie apreciată, facilitând în acelaşi timp realizarea obiectivelor importante privind sustenabilitatea şi reducerea consumului de energie.

   

  Prin monitorizarea la distanţă, gestionarea inteligentă a bunurilor, reglarea inteligentă a intensităţii luminoase datorită setării în funcţie de scenă şi a măsurării inteligente a energiei, sistemele de iluminat Philips conectate reprezintă o schimbare fundamentală în administrarea iluminatului public. Iluminatul conectat creează soluţii scalabile, complet integrate care garantează cele mai bune experienţe posibile pentru vizitatori şi rezidenţi, eficientizând în acelaşi timp gestionarea fluxurilor de lucru şi minimizând costurile suportate de oraşe.

  Oraşele inteligente
  sunt oraşe conectate

  Îmbunătăţiţi administrarea iluminatului prin simplificarea operaţiilor  

   

  Cu software-ul de administrare a iluminatului şi comunicaţiile dintre punctele de lumină integrate CityTouch, puteţi reduce semnificativ consumul de energie şi complexitatea operaţională a oraşului, reducând costurile şi optimizând simultan procesele de întreţinere.

   

  Cu sistemele de iluminat Philips conectate, puteţi ilumina centrele oraşelor, parcurile şi căile de trafic în manieră flexibilă şi eficientă. Puteţi asigura cu precizie nivelurile de lumină adecvate oricând şi oriunde aveţi nevoie şi puteţi modifica planurile pe măsură ce nevoile de iluminare se modifică— toate acestea prin intermediul unei interfeţe simple de administrare pe web.

   

  Planificarea, controlul şi administrarea întregii infrastructuri de iluminat sunt mai facile—şi mai benefice atât pentru mediu cât şi pentru bugetul orăşenesc.

   

  Aflaţi mai multe despre CityTouch

  gata pentru orice

  Demonstraţi angajamentul propriu faţă de sustenabilitate

   

  Organizaţiile guvernamentale şi orăşeneşti au o oportunitate unică de a deveni lidere în eficienţa energetică şi sustenabilitate. Puteţi demonstra angajamentul faţă de aceste iniţiative prin instalarea unor sisteme de iluminat conectate, eficiente operaţional şi cu consum redus de energie în clădirile dvs. şi în spaţiile publice.

   

  Dat fiind potenţialul de a economisi energie în proporție de cel puţin 70% comparativ cu sistemele de iluminat convenţionale, administrarea inteligentă a iluminatului şi alte servicii şi resurse, puteţi transforma clădirea dvs. sau spaţiul urban într-un spectacol pentru iluminatul viitorului şi puteţi stimula adaptarea soluţiilor sustenabile oriunde în comunitate.

  Oraşe inteligente - gata pentru orice

   

  Sistemele de iluminat Philips conectate vă pot ajuta să faceţi din funcţia de iluminare o componentă cheie a planului de durabilitate al oraşului. Iluminatul public devine durabil dacă este flexibil, are capacitate de reacţie şi este integrat— dacă este conectat şi inteligent.

   

  Sistemele de iluminat coerente, complet scalabile, conectate cap la cap susţin obiectivele de durabilitate ale oraşelor deoarece asigură cele mai flexibile, eficientizate şi inteligente fluxuri de lucru pentru administratorii oraşului, au cel mai mic impact asupra mediului şi asigură cele mai bune experienţe de iluminat public pentru cetăţeni şi vizitatori.

  Experienţe superioare, calitate mai bună a vieţii

  Dacă atrageţi mai mulţi vizitatori datorită iluminatului de calitate, aceştia vor veni

   

  Sistemele de iluminat Philips prioritizează eficienţa energetică, sustenabilitatea şi reducerea costurilor în mediile urbane dar avantajele nu se opresc aici.

  Combinaţia corectă de experienţe de iluminat, inclusiv iluminatul dinamic cu LED-uri de culoare variabilă, puteţi crea peisaje splendide în oraş, cu un impact răsunător asupra comunităţii locale. Iluminatul arhitectural pe poduri, în centrul oraşelor sau pe faţadele de marcă ale clădirilor poate încuraja turismul şi poate aduce oamenii în restaurantele, cafenelele, parcurile şi magazinele din cartier.

  Un parc iluminat frumos cu iluminatul Philips

  Întreaga lume este o scenă: atribuiţi oraşului dumneavoastră rolul principal

   

  Iluminatul arhitectural şi al faţadelor de primă clasă poate înfrumuseţa oraşul, punând în acelaşi timp în evidenţă punctele istorice şi de marcă, cum ar fi podurile, muzeele şi monumentele. Iluminatul de exterior bine planificat şi gestionat cu atenţie poate crea un peisaj nocturn uimitor şi de perspectivă care poate transforma oraşul într-un adevărat spectacol.

  Soluţiile de iluminat cu LED-uri şi alte tipuri de soluţii de iluminat arhitectural de la Philips vă permit să vă personalizaţi oraşul şi să consolidaţi frumuseţea şi identitatea acestuia, crescând în acelaşi timp sustenabilitatea, susţinând durabilitatea oraşului şi promovând senzaţia de confort şi siguranţă a locuitorilor şi a vizitatorilor.

  Mai multă lumină, mai multă siguranţă, mai mult verde

   

  Sistemele de primă clasă Philips permit oraşelor să creeze soluţii inovatoare care înfrumuseţează şi inspiră. În acelaşi timp, respectă echilibrul delicat care există între identitatea unui oraş şi necesităţile locuitorilor acestuia. Experienţa şi cunoştinţele inegalabile ale companiei Philips ne-au permis să dezvoltăm soluţii de iluminat cu LED practice şi frumoase, dar în acelaşi timp eficiente energetic şi sustenabile.

   

  Ştim bine că iluminatul ineficient consumă resursele preţioase ale planetei şi că emisiile pot afecta calitatea aerului respirat. Dar la fel de important este să înţelegem şi impactul luminii artificiale asupra somnului şi altor procese naturale care influenţează calitatea vieţii în ansamblul ei. Deoarece limitează lumina la momentele şi locurile în care este necesară, soluţiile noastre vă ajută să revendicaţi „cerul întunecat”: în beneficiul frumuseţii, al ritmurilor naturale şi conservării.

  Pasarelă iluminată pentru o impresie mai sustenabilă

  Alegeţi sistemul potrivit pentru dumneavoastră


  Nu există o măsură unică pentru toate ofertele

  Specificaţiile pentru sistemele de iluminat Philips încep cu dumneavoastră—compania, organizaţia, obiectivele dvs.

   

  Experţii în sisteme de la Philips colaborează cu dumneavoastră pentru a identifica capacităţile specifice ale sistemului de care aveţi nevoie, după care vă ajută să proiectaţi un sistem care deserveşte aceste nevoi—acum şi în viitor, pe măsură ce afacerea dvs. evoluează şi se schimbă.

   

  Găsiţi expertul dvs. local în sisteme Philips

  Proiectaţi sistemul propriu de iluminat

  corpuri de iluminat + sisteme de comandă + servicii + asistenţă

  Oferte la pachet

  Studii de caz