Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Creăm  

  magazine de poveste

  AmbiScene

  flexibil pentru magazine

  AmbiScene oferă noi posibilităţi pentru magazine. Iluminatul său flexibil vă oferă nenumărate modalităţi noi de a atrage clienţii şi de a-i convinge să revină. Efectele de iluminat personalizate pot reflecta mărcile şi îi pot ghida pe vizitatori. Prin simpla atingere a unui buton, luminile AmbiScene se pot schimba, adaptându-se la noile colecţii şi teme.
  Crearea unui mediu de vânzare cu amănuntul atractiv cu ajutorul soluţiei de iluminat AmbiScene de la Philips

  Experienţă de cumpărare îmbunătăţită

   

  Iluminatul AmbiScene poate îmbunătăţi fiecare pas din călătoria clienţilor. Le atrage atenţia cu faţade fascinante. Îi întâmpină cu o ambianţă îmbietoare. Îi ghidează către mărfuri cu efectele de accent. Îi pune într-o lumină extraordinară în cabina de probă, creând amintiri dragi la casa de marcat.

  Vitrină la Markenstore, Germania iluminată cu soluţia AmbiScene de la Philips

  Cazuri

  AmbiScene aplicată

  O soluţie AmbiScene necesită muncă în echipă. Procesul poate implica experţi în marketing, consultanţi privind desfacerea cu amănuntul, arhitecţi, proiectanţi de sisteme de iluminat, tehnicieni, personalul magazinului şi profesionişti de la Philips. Se bazează pe un concept care reflectă strategia mărcii dvs. Această idee este transpusă apoi într-un proiect creativ de către un consultant privind iluminatul.


  Proiectul dvs. AmbiScene este adus apoi la viaţă de lămpile, corpurile de iluminat şi sistemele de comandă inovatoare. Cu tehnologia de iluminat de la Philips, puteţi transforma în realitate aproape orice idee care vă trece prin minte. Şi, datorită interfeţelor noastre intuitive, puteţi adapta şi modifica cu ușurință ambianţa magazinului pentru ocazii diferite

  Iluminatul AmbiScene de la Philips asigură o experienţă de cumpărare unică la magazinul de încălţăminte Shoebaloo din Amsterdam, Olanda

  AmbiScene pentru inspiraţie

   

  AmbiScene nu este un produs de iluminat. Este o serie de sisteme de iluminat flexibile şi dinamice care vine în ajutorul strategiei de desfacere cu amănuntul în mod creativ şi captivant. Dat fiind că lumina AmbiScene poate fi integrată cu alte tehnologii, soluţia poate fi folosită pentru a crea instalaţii interactive pe care clienţii le adoră.

  Magazin de modă iluminat cu soluţia AmbiScene de la Philips

  Fişiere de descărcat

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate