Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Sisteme de iluminat pentru

  magazine & industria hotelieră

  Designul stilat şi iluminatul de calitate superioară poate crea senzaţii memorabile în ceea ce priveşte produsele vândute, mâncarea servită şi textura lenjeriei de pat.

   

  Sistemele de iluminat conectate de la Philips adaugă un nou nivel al capacităţii de reacţie în cazul interioarelor de magazine şi al spaţiilor hoteliere. Iluminatul conectat combină software-ul de gestionare a iluminatului sofisticat şi intuitiv, sistemele de comandă digitale şi cele mai bune corpuri de iluminat Philips din categoria lor pentru a beneficia de controlul centralizat al fiecărui punct de lumină din mediul ambiant. Prin înţelegerea mai profundă a activităţilor şi a preferinţelor clienţilor dvs., puteţi personaliza iluminatul astfel încât să creaţi un mediu primitor şi memorabil, respectând în acelaşi timp obiectivele legate de eficienţa energetică şi sustenabilitate care reprezintă pietrele de temelie ale mărcii dvs.

  Lumina adecvată
  în orice loc unde oamenii fac cumpărături, mănâncă şi se relaxează

  Etalaţi cea mai bună lumină

   

  Cu iluminatul cu LED-uri şi sistemele de comandă dinamice, puteţi identifica nuanţa de lumină perfectă pentru a atrage atenţia, a crea un aspect atrăgător şi a vă etala mărfurile. Folosiţi lumina cu spectru reglabil, cu nivel CRI ridicat pentru a crea atmosfera adecvată în funcţie de anotimp sau de zi sau pentru a pune în valoare culorile anumitor elemente.

  locul ideal

  Transformaţi spaţiul dumneavoastră în locul ideal

   

   

  Folosiţi iluminatul dinamic şi sistemele de comandă sofisticate pentru a crea o ambianţă de interior unică, oferind clienţilor un motiv să rămână şi să revină constant. Transformaţi magazinul sau hotelul dvs. într-o destinaţie în sine, cu spectacole de lumină cu LED-uri de culori complete—calea perfectă de a face senzaţie şi a da un lustru aparte mărcii proprii.

  magazinul de modă house of fraser

  Control de neegalat, satisfacere constantă a clientului

   

  Sistemele noastre de comandă sofisticate şi corpurile de iluminat profesional flexibile, eficiente energetic sunt garanţia unei experienţe superioare—şi fiabile—pentru client. Soluţiile digitale şi de comandă pentru locaţii multiple, combinate cu corpurile de iluminat cu LED inteligente, vă permit să implementaţi cu atenţie şi coerent un concept de design, chiar şi pentru un lanţ de magazine, restaurante sau hoteluri. Stabiliţi iluminatul optim pentru diferite spaţii de prezentare sau zone, după care adaptaţi şi ajustaţi tiparele de iluminat din fiecare magazin sau unitate hotelieră. Optimizaţi ambianţa dintr-o cameră de hotel sau dintr-un restaurant, puneţi în evidenţă vitrinele din magazine în cea mai plăcută manieră vizuală posibilă şi asiguraţi-vă că spaţiul dumneavoastră este prezentat în cea mai bună lumină, toate acestea cu o economie de energie maximă datorită sistemelor de control în funcţie de prezenţă şi programelor de reglare a intensităţii luminoase.

  Oferiţi clienţilor ceea ce le trebuie, 
  oriunde s-ar afla  

  Ghidare online, vânzări în magazin  

   

  Deseori, clienţii iau decizii de cumpărare spontane în magazin. În zilele noastre, cumpărătorii folosesc telefoanele inteligente pentru a accesa tot felul de informaţii atunci când evaluează produsele de pe raft. Dacă găsesc acelaşi produs la un preţ mai bun, este posibil să cumpere de la alt magazin, fie online, fie din alt magazin fizic.

   

  Sistemele de iluminat conectate de la Philips vă pun la dispoziţie o modalitate de a oferi clienţilor o experienţă de cumpărare mai bună, în locul unde se află, transformând experienţele online în vânzări în magazinul fizic.

   

  Datorită senzorilor integraţi şi comunicării fără fir, sistemele de iluminat Philips conectate creează un sistem de poziţionare în interior care poate identifica cu precizie cumpărătorii din magazin, permiţându-vă să le trimiteţi informaţii ţintite direct prin intermediul aplicaţiilor de cumpărare mobile concepute special în acest scop. Puteţi trimite clienţilor informaţii mai complete despre produse sau le puteţi oferi reduceri speciale—sau orice alte oferte necesare pentru a efectua vânzarea.

  Videoclip pentru iluminatul conectat

  S-a întâmplat ceva minunat pe drumul către raftul cu avocado. . .

   

  Unde găsesc raftul cu avocado? Nu vă faceţi griji, sistemul de iluminat Philips conectat vă va informa!

   

  În cadrul unui sistem de iluminat conectat, magazinul beneficiază de o iluminare profesională de clasă mondială care îi dublează valoarea deoarece joacă rolul unei platforme de poziţionare cu precizie în interior. Prin intermediul aplicaţiilor de cumpărare mobile concepute special, cumpărătorii pot naviga la articolele din lista de cumpărături, pot descoperi produse noi şi pot primi chiar şi cupoane în funcţie de poziţia curentă în magazin.

   

  Acum puteţi transmite informaţii şi oferte relevante pentru cumpărători în funcţie de punctul de vânzare în care se află, atunci când au cea mai mare nevoie de ele şi sunt foarte receptivi. Îmbunătăţirea experienţei de cumpărare prin crearea unor conexiuni intime şi dinamice cu clienţii este avantajoasă pentru ambele părţi: confort sporit pentru ei, creşterea numărului de vânzări pentru dumneavoastră.

  Prim plan cu o femeie într-un supermarket

  Clienţii dvs.: experienţă intimă şi personală

   

  Cum iluminatul este o funcţie prezentă în toate locaţiile în care oamenii se uită şi cumpără produse, aceasta este platforma perfectă pentru poziţionarea în interior. Poziţionarea în interior joacă rolul unui sistem GPS în interior. Prin intermediul aplicaţiilor mobile pe bază de abonament concepute special în acest scop, nu numai că puteţi oferi clienţilor informaţii şi reduceri în funcţie de locul unde se află în magazin sau de vitrina în fața căreia se află, dar puteți monitoriza şi obiceiurile şi preferinţele lor din magazin, la fel cum puteţi monitoriza comportamentul de răsfoire şi cumpărare online.

   

  Vizibilitatea detaliată asupra comportamentului clienţilor vă permite să îi înţelegeţi mai bine şi să îmbunătăţiţi continuu nivelul de satisfacţie a acestora în magazin prin consolidarea unei relaţii intime şi încurajarea fidelităţii. Dacă mediul din magazinul dumneavoastră este iluminat frumos şi se adaptează la dorinţele si preferinţele specifice ale fiecărui client, puteţi avea siguranţa că acesta va reveni în magazinul dumneavoastră … şi că îşi va încuraja şi prietenii să vină.

  Alegeţi sistemul potrivit pentru dumneavoastră


  Nu există o măsură unică pentru toate ofertele

  Specificaţiile pentru sistemele de iluminat Philips încep cu dumneavoastră—compania, organizaţia, obiectivele dvs.

   

  Experţii în sisteme de la Philips colaborează cu dumneavoastră pentru a identifica capacităţile specifice ale sistemului de care aveţi nevoie, după care vă ajută să proiectaţi un sistem care deserveşte aceste nevoi—acum şi în viitor, pe măsură ce afacerea dvs. evoluează şi se schimbă.

   

  Găsiţi expertul dvs. local în sisteme Philips

  Proiectaţi sistemul propriu de iluminat

  corpuri de iluminat + sisteme de comandă + servicii + asistenţă

  Oferte la pachet

  Studii de caz