Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Învăţăm mai bine

  cu o lumină mai bună

  Iluminatul SchoolVision

  În lumea competitivă a zilelor noastre, este important pentru copii să aibă parte de cel mai bun start în viaţă. Acest lucru înseamnă cultivarea unui mediu de învăţare optim în şcoli, unde copiii să fie relaxaţi şi să se poată concentra iar profesorii să poată preda eficient.

   

  SchoolVision a fost dezvoltat special în acest scop. Emite un spectru de lumină calibrat special care îi ajută pe copii să se concentreze şi este adaptabil la diferitele activităţi desfăşurate în clasă. Rezultatul este un mediu de învăţare unde copiii sunt atenţi iar profesorii îi pot educa eficient.

  Elev

  Cu argumente ştiinţifice

   

  SchoolVision a fost testat în cadrul unui studiu independent de către autorităţile din Hamburg, Germania şi de Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf. În total au participat 166 de elevi şi 18 profesori la experimentul ştiinţific de un an de zile, înregistrându-se progrese semnificative în performanţa studenţilor.

  Comparativ cu copiii care au beneficiat de iluminatul normal, cei care au studiat în şcolile dotate cu SchoolVision au demonstrat o putere de concentrare mai mare, atenţie sporită şi un comportament îmbunătăţit. În plus, au citit mai rapid şi au făcut mai puţine greşeli.

   

  Cifrele vorbesc de la sine:

  • Viteza de citire – cu 35% mai mare
  • Frecvenţa erorilor – cu 45% mai mică
  • Comportament hiperactiv – reducere cu 76%

  Cum funcţionează SchoolVision?

   

  SchoolVision permite profesorilor să aleagă dintre patru tipuri diferite de setări ale luminii, în funcţie de oră şi de activitate. Aceste setări mimează tiparele luminii naturale la care răspunde organismul uman şi care au fost testate, demonstrându-se că îi ajută pe copii să îşi păstreze concentrarea şi atenţia. Opţiunile sunt:

   

  • Normal – luminozitate şi tonuri de culoare standard, setează scena pentru o lecţie normală
  • Focus – cea mai mare intensitate a luminii şi un ton de culoare proaspăt, ajută concentrarea la teste
  • Energy – nivel de intensitate mare, tot de culoare foarte revigorant, sporeşte dinamismul copiilor dimineaţa şi după prânz
  • Calm – nivel de intensitate standard, ton de culoare cald, calmează o clasă hiperactivă

   

  Nivelurile luminii asigurate de sistemul SchoolVision sunt conforme standardelor privind iluminatul. În plus, prin înlocuirea sistemelor de iluminat demodate, poate genera economii cu energia de până la 57%.

  Acum îmi pot ajuta  elevii să îşi gestioneze

  energia  astfel încât să valorificăm la maxim fiecare zi de şcoală. Cu SchoolVision, se pot concentra mai uşor, putând obţine rezultate şcolare mai bune."

   

  -Tamara Voorjans, Şcoala elementară Wintelre, Olanda

  Profesor

   Caut în permanenţă    soluţii prin care

  să îmbunătăţim performanţele şi reputaţia şcolii cu bugetul limitat de care dispunem. Cu SchoolVision, am observat rezultate vizibil mai bune iar şcoala se poate mândri cu un mediu educativ deosebit care oferă copiilor cel mai bun start în viaţă."

   

  -Jane van der Heijden, Şcoala elementară Wintelre, Olanda

  Director

  Cazuri

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate