Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminat mai inteligent 
  pentru depozite

  Un sistem economic, flexibil şi inteligent

  Un pachet perfect
  pentru depozite

   

  Iluminatul de la înălţimi era până acum sinonim cu costurile ridicate – instalaţia de iluminat şi întreţinerea erau costisitoare şi invazive iar sistemele de comandă creşteau şi ele complexitatea. Aceste vremuri au apus.

  O soluţie simplă


  Sistemul nostru GreenWarehouse este o soluţie simplă, cumulată care conţine trei tipuri de corpuri de iluminat cu LED cu funcţie de reglare a intensităţii luminoase şi sisteme de comandă wireless – uşor de configurat pe zone, putând fi reconfigurată oricând.


  Sistemul oferă o soluţie flexibilă, de viitor şi vă poate ajuta să maximizaţi eficienţa de iluminare a depozitului.

  Proiectat în jurul dumneavoastră


  Depozitele pot avea orice formă şi dimensiuni. Indiferent de cerinţele dvs., sistemul nostru inteligent Philips GreenWarehouse vă poate ajuta să iluminaţi spaţiul eficient şi cu efect. Partea cea mai bună constă în livrarea unui singur pachet adaptat la spaţiul dvs. – şi pentru că este wireless, este uşor de instalat şi de pus în funcţiune şi poate fi reconfigurată uşor dacă nevoile dvs. se schimbă.

  Un pachet inteligent


  Am creat un pachet format din trei tipuri diferite de corpuri de iluminat – Philips GentleSpace pentru iluminatul general al spaţiilor deschise şi Philips Maxos LED şi Philips Pacific LED pentru rafturi, plus sistemele de comandă wireless. Putem personaliza un pachet în funcţie de depozitul dvs., indiferent de dimensiunile acestuia, deoarece sistemul este scalabil în totalitate.

  Simplu şi rentabil


  Acum este mai rentabil să achiziţionaţi pachetul cu sistemul complet decât fiecare componentă în parte. Aveţi nevoie doar de un singur pachet, uşor de comandat şi de instalat – reţeta perfectă pentru o modernizare economică sau o instalaţie de iluminat de la înălţimi mari de până la 12 metri.

  Clădiri noi sau modernizarea unor clădiri existente


  Sistemul nostru permite implementarea rapidă şi instalarea uşoară, indiferent dacă aveţi o construcţie nouă sau trebuie să modernizaţi un spaţiu existent cu o soluţie mai eficientă punct cu punct. Puteţi instala şi pune în funcţiune sistemul personal sau putem efectua noi toate aceste operaţii pentru dumneavoastră.