Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Sisteme de iluminat pentru

  birouri & spaţii industriale

  Iluminatul spaţiilor de birouri şi al celor industriale are un efect profund asupra stării de bine, productivităţii şi vitalităţii oamenilor care lucrează acolo. Mediile iluminate eficient şi atrăgătoare vă îmbunătăţesc imaginea, vă ajută să recrutaţi şi să păstraţi angajaţii valoroşi şi sporesc valoarea totală a sediului dvs.

   

  Sistemele de iluminat Philips conectate pot gestiona cu precizie iluminatul unei clădiri cu ajutorul unei combinaţii de strategii de control, permiţându-vă să obţineţi nivelurile optime de lumină pentru desfăşurarea în siguranţă şi cu eficienţă a activităţilor. Prin integrarea corpurilor de iluminat cu comenzile sofisticate şi sistemele de gestionare complete, puteţi eficientiza activităţile de afaceri, economisind în acelaşi timp energie şi asigurând satisfacţia angajaţilor.

  Creşteţi valoarea totală a sediului dvs.

  Informaţii mai detaliate pentru o administrare mai eficientă  

   

  În cadrul unui sistem de iluminat conectat, corpurile de iluminat inteligente se contopesc cu infrastructurile IT şi electrice ale unei unităţi. Deoarece iluminatul este practic prezent în orice loc populat de oameni, sistemul de iluminat poate juca rolul unei platforme de comunicare de date universale.

   

  Prin dotarea sistemului de iluminat cu senzori integraţi, companiile pot obţine informaţii detaliate despre utilizarea spaţiilor, de care se pot folosi pentru a lua decizii informate. Managerii pot folosi aceste informaţii pentru a optimiza sistemul de iluminat şi alte resurse, cum ar fi sistemul de aer condiţionat şi de curăţenie, făcând astfel posibilă atingerea celor mai exigente obiective legate de sustenabilitate şi economii financiare.

  Clădirea dumneavoastră, aşa cum le place lor

   

  Sistemele de iluminat conectate permit persoanelor care lucrează în birouri şi spaţii industriale să fie proprietarii şi operatorii propriilor spaţii.

   

  Cu o aplicaţie pentru telefonul inteligent dezvoltată special şi sistemul de iluminat care gestionează informaţiile de poziţionare, puteţi permite angajaţilor să regleze iluminatul în funcţie de preferinţele individuale în zonele specifice în care îşi desfăşoară activitatea, chiar şi în birourile necompartimentate. Datorită calităţii şi confortului sporit al luminii şi controlului sporit al personalului asupra mediului, sistemele de iluminat conectate vă pot ajuta să creşteţi nivelul de confort şi productivitate la locul de muncă.

  limita supremă - iluminatul spaţiilor de birouri

  Iluminatul este mai bun dacă este compatibil cu alte elemente

   

  Iluminatul conectat simplifică şi eficientizează fluxul de lucru în ceea ce priveşte gestionarea întregului sistem de iluminat al unei clădiri. Dar valoarea sistemelor de iluminat Philips conectate nu se limitează la aceasta.

   

  Datorită abordării noastre deschise, sistemele de iluminat Philips conectate pot fi integrate în sistemele automate din clădire şi în alte sisteme din cadrul unei unităţi. Gestionarea iluminatului devine o componentă a unui sistem care include alte servicii importante—inclusiv sistemul de aer condiţionat, de întreţinere, de iluminat natural, de protecţie a mediului şi de monitorizare şi conformitate chimică.

   

  Deoarece sistemele noastre de iluminat conectate sunt compatibile cu alte sisteme, puteţi dezvolta soluţii flexibile care să satisfacă nevoile dvs. specifice de afaceri şi operaţionale, sporind valoarea totală a unităţii dvs. şi ajutându-vă să atrageţi şi să păstraţi ocupanţii valoroşi.

  Iluminatul este mai bun dacă este compatibil cu alte elemente

  Alegeţi ca biroul să muncească pentru dumneavoastră

  Creaţi spaţii de lucru luminoase  

   

  Iluminatul spaţiilor de birouri poate fi mai mult decât o simplă funcţie. Cu materiale textile luminoase, carpete interactive, iluminatul reglabil cu LED-uri albe şi cu culori variabile, puteţi crea ambianţe captivante şi spaţii de lucru creative care cresc satisfacţia angajaţilor şi productivitatea.

  Tehnologia Healwell pentru un control mai bun al iluminatului

  Iluminăm calea către o zi mai bună

   

  Studiile recente au evidenţiat o legătură importantă între lumină şi ritmul circadian, „ceasul intern” care reglează ciclurile de somn şi trezire, de stimulare şi relaxare. Iluminatul proiectat corect—tipurile şi cantitatea de lumină oferite la momentul oportun şi pe durate adecvate—poate influenţa pozitiv tiparele de concentrare, relaxare şi somn şi senzaţia generală de sănătate şi bunăstare.

  Datorită iluminatului cu LED-uri cu spectru reglabil şi sistemelor de control temporizate de la Philips, puteţi crea „reţete” de lumină care să asigure nivelurile şi lungimile de undă optime ale luminii pe parcursul întregii zile de muncă—biroul dvs. devenind astfel locul ideal pentru a gândi, a crea şi a colabora.

  Alt text: Controlaţi lumina cu sistemele de control al iluminatului Philips

  Nivelul de lumină adecvat, oricând şi oriunde aveţi nevoie

   

  Având de la cele mai simple până la cele mai sofisticate comenzi, sistemele de iluminat Philips se pot adapta la diferite aplicaţii din domenii sau zone diferite ale companiei dvs. Iluminatul suprafeţelor de lucru, iluminatul general, iluminatul din sălile de şedinţă, spaţiile de întâlnire, coridoare şi garaje necesită toate niveluri de lumină minime şi ideale diferite. Iluminatul ambiental şi programele temporizate de reglare a intensităţii luminoase vă oferă o modalitate simplă şi flexibilă pentru a asigura un iluminat optim indiferent de situaţie.

  Integrarea cu sistemele de detectare a prezenţei, cu senzorii de mişcare şi prezenţă, cu comenzile de iluminat natural şi transperante şi cu alte sisteme inteligente permite companiilor să maximizeze eficienţa energetică fără niciun compromis în ceea ce priveşte confortul şi eficacitatea iluminatului.

  Alegeţi sistemul potrivit pentru dumneavoastră


  Nu există o măsură unică pentru toate ofertele

  Specificaţiile pentru sistemele de iluminat Philips încep cu dumneavoastră—compania, organizaţia, obiectivele dvs.

   

  Experţii în sisteme de la Philips colaborează cu dumneavoastră pentru a identifica capacităţile specifice ale sistemului de care aveţi nevoie, după care vă ajută să proiectaţi un sistem care deserveşte aceste nevoi—acum şi în viitor, pe măsură ce afacerea dvs. evoluează şi se schimbă.

   

  Găsiţi expertul dvs. local în sisteme Philips

  Proiectaţi sistemul propriu de iluminat

  corpuri de iluminat + sisteme de comandă + servicii + asistenţă

  Oferte la pachet

  Studii de caz